FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mirel Rădoi, mărturie în direct la TV: „Copiii m-au întrebat: «Tati, de ce vorbesc oamenii urât despre tine?». Am luat o decizie”

Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a luat decizia să nu mai răspundă de-acum înainte contestatarilor.
Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a luat decizia să nu mai răspundă de-acum înainte contestatarilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 21:03 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 21:42

Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a anunțat în această seară că a luat decizia de a nu mai răspunde de-acum înainte contestatarilor.

Vreau să-mi fac mea culpa. Am greșit când am răspuns celor care m-au criticat. Acasă, copiii m-au întrebat: «Tati, de ce vorbesc oamenii atât de urât despre tine?». Mi-au dat de gândit. 

Mi-am dat seama că, dacă voi continua scandalul, același lucru îl vor spune copiii și despre mine. Nu vreau să primească educația asta din partea mea. Nu mai vreau să răspund cu aceeași monedă. Copiii mei nu vreau să vadă asta la mine și nu e nici modul în care noi lucrăm la echipa națională”, a declarat Rădoi în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Mirel Rădoi rămâne la națională

Îmi asum rezultatele de până acum, dar nu-mi dau demisia, nici nu plec la Craiova, așa cum s-a scris. Și în mod cert, vom juca ofensiv și de-acum înainte. Într-adevăr, aveam obiectivul să calific echipa națională la Campionatul European. E vina mea pentru ratarea calificării
Mirel Rădoi, selecționer România

2020 sumbru pentru Mirel Rădoi » Mai rău a stat doar Daum!

Procentul de reușită al actualului selecționer Mirel Rădoi, în primele 8 partide, este penultimul cel mai slab din ultimii 20 de ani, 45,8%, egal cu al lui Emeric Ienei în 2000, care n-a avut însă avantajul unei victorii la „masa verde". Mai rău a stat doar Daum, cu 37,5%

Mirel Rădoi, mărturie în direct la TV: „Copiii m-au întrebat: «Tati, de ce vorbesc oamenii urât despre tine?». Am luat o decizie”

VIDEO Mihai Stoichiță, despre oamenii care l-au numit pe Mirel Rădoi: „Fotbalul nu e matematică”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Fanii au ales! Pe cine văd noul titular din poarta naționalei, după retragerea lui Tătărușanu

Dennis Man și Florin Tănase, criticați pentru prestațiile sub „tricolor”, chiar de către un fost oficial de la FCSB: „Trebuia să arate mai mult”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
markksson
markksson  •  28 Noiembrie 2020, 10:28

Radoi halucineaza. Auzi la el: "Și în mod cert, vom juca ofensiv și de-acum înainte". Adica la fel ca in Islanda, Norvegia si Irlanda de Nord? Poate se refera la acel 3-0 senzational de acasa cu Norvegia?

368023036732853
Iuga Mircea  •  27 Noiembrie 2020, 08:15

Rădoi și Daum,sunt cei mai slabi arbitri care au antrenat naționala de fotbal a României!!!

141365743797979
Robin Green  •  27 Noiembrie 2020, 01:23

Pai oamenii vorbesc de incompetenta lui radoi, nimic bun de spus la subiectul asta...singura relizare din cariera lui este ca a spart dintr-o singura lovitura geamul din vestiarul de la Bistrita....probabil ca au mai incercat si alti berbeci din turma lu' nea jiji da' mirela a fost cea mai tare din saivan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează