FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCENARII

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat într-o notă ironică întâlnirea dintre reprezentanții FRF și Răzvan Lucescu, de la Salonic.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat într-o notă ironică întâlnirea dintre reprezentanții FRF și Răzvan Lucescu, de la Salonic.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 00:10 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 00:29

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat într-o notă ironică întâlnirea dintre reprezentanții FRF și Răzvan Lucescu, de la Salonic. 

Președintele Federației Române de Fotbal s-a deplasat marți, alături de Mihai Stoichiță, la Salonic, pentru a discuta cu antrenorul lui PAOK posibilitatea de a prelua „naționala”. Inițiativa s-a soldat cu un refuz clar din partea lui Lucescu jr.. La 24 de ore distanță, managerul de la FCSB a comentat amuzat demersul federalilor. 

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci
SELECȚIONER
Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

Mihai Stoica este sigur că tentativele lui Răzvan Burleanu de a-i aduce la națională pe Gică Hagi și pe Răzvan Lucescu au fost sortite eșecului încă din start. 

Mihai Stoica: „Răzvan Lucescu nu poate să vină la națională”

„Răzvan Lucescu nu putea să vină la națională, are un salariu bun la PAOK și a intrat deja într-un hall of fame. Țineți minte ce a spus Bafetimbi Gomis, că Răzvan Lucescu este cel mai bun antrenor alături de care a lucrat. Luați CV-ul lui Gomis și înțelegeți de ce spun că Răzvan a intrat într-un hall of fame. 

Cred că ar fi Răzvan Lucescu un selecționer bun, dar e sub contract. Pentru Răzvan, la 52 de ani, nu mai e o provocare echipa națională, pentru că are o altă cotă, poate merge să lucreze pe 2-5 milioane de euro, fără probleme”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Mihai Stoica, ironii după întâlnirea Burleanu - Răzvan Lucescu

Mihai Stoica a continuat într-o notă amuzantă și a oferit două scenarii comice despre întâlnirea de la Salonic: „Poate s-au dus să îl vadă la antrenament pe Cristi Ganea, că și el joacă în Salonic (n.r. la Aris). Poate a fost un City Break, să se cunoască mai bine (n.r. Burleanu și Stoichiță).De ce nu? A fost dezlegare la pește ieri. Fructele de mare sunt extrordinare la Salonic”.

VIDEO Clauza care i-a pus-o Burleanu și Pițurcă la echipa națională: „Voi vreți calificare sau locul 1 în grupă?”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Răzvan Lucescu, despre întâlnirea cu președintele FRF: „Nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK!”

Întâlnirea FRF - Răzvan Lucescu, un bluf? Florin Prunea: „De fapt, vor un antrenor slugarnic și ieftin. Stoichiță e perfect”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  25 Noiembrie 2021, 14:55

Burleanul nu cunoaste numarul de telefon al Lucescului? altfel, de ce ar cheltui bani pana la Salonic, cand un simplu telefon ar rezolva situatia? mda, se vede cat de bine sunt administrati banii federatiei. dar se pare ca sunteti obisnuiti, ca unul nu-si pune problema asta. :))

860474370654943
Luter King  •  25 Noiembrie 2021, 08:59

Neatza băieți, aveți marele talent să promovați mereu toate *** societăți, păcat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  25 Noiembrie 2021, 07:48
Postat de Gheorghe Clejanu pe 25 Noiembrie 2021, 04:40

Când scăpam noi de condamnatul ăsta, nu mai citesc GSP

Prostul râde de prostia lui ca vițelul la poarta nouă asta a învățat de când are cazier ,mereu sunt luați în seamă cei educați la Jilava și Poarta albă.Vom intra odată în normalitate cu oameni normali?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează