FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru fanii români: „Să nu credeți că e confortabil când se întâmplă asta”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 18:46 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 19:20

Edi Iordănescu, selecționerul României, a transmis un mesaj suporterilor înainte de meciul amical cu Moldova.

  • Moldova - România se joacă duminică, de la ora 20:30, la Chișinău. Meciul amical va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Selecționerul a vorbit despre greutățile prin care trece din cauza absenței jucătorilor importanți, precum Chiricheș și Mihăilă, ambii accidentați. De asemenea, Edi Iordănescu le cere fanilor să aibă încredere în naționala României.

Hristo Stoichkov, expert TV și bădăran la Doha » A refuzat agresiv fanii care doreau un selfie și dialogul cu echipa GSP care avea pentru el un mesaj de la Gică Popescu
cm 2022
Hristo Stoichkov, expert TV și bădăran la Doha » A refuzat agresiv fanii care doreau un selfie și dialogul cu echipa GSP care avea pentru el un mesaj de la Gică Popescu

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru suporterii naționalei

„Suporterii să aibă încredere. Știu că dumneavoastră analizați ce vedeți la joc, rezultatul. Eu sunt cu ei în fiecare oră, muncim mental și fizic, iar dacă fac o comparație cu acțiunea din martie, sunt îmbunătățiri semnificative. 

E o altă atitudine, le-a crescut capacitatea de a lupta. Echipa are o capacitate mai mare de a se concentra la antrenamente, lucruri care îmi dau speranțe. Când vom face asta și la joc, vom avea alte rezultate. 

Să nu credeți că e confortabil să văd jucătorii importanți la o distanță atât de mare de timp. Pe Chiricheș și Mihăilă i-am văzut în iunie, îi mai văd în martie. 

Am făcut apel la cluburi, am contactat antrenori să ne înțeleagă, era important să avem mai mulți jucători alături de noi. Slovenia a fost foarte subestimată. E o echipă de zeci de milioane. Cu această formulă a răpus Norvegia, nu a pierdut cu Serbia și Suedia”, a declarat Edi Iordănescu la „Digi Sport Special”

Declarațiile lui Edi Iordănescu înainte de Moldova - România

„Suntem bucuroși că am venit aici să avem un amical cu Moldova. Îmi doresc un joc al prieteniei din punct de vedere al relațiilor dintre noi. Îmi doresc să primesc răspunsuri in legătură cu niște tineri, iar cu cei mai experimentați să pregătim în continuare viitorul. La final vom face o analiza a tot ceea cea însemnat acest an. Este foarte important să terminăm acțiunea pentru a avea un tablou complet.

Denis Drăguș, Moruțan au dat semne bune. Eu nu vorbesc doar de joc, ci și de ce au arătat la această acțiune. Dar să nu cădem în capcana să ne bucurăm prea repede. Dacă ei vor înțelege și vor arăta semne pozitive, înseamnă că va fi o acțiune reușită”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu: „Vor fi schimbări față de meciul cu Slovenia”

Edi Iordănescu a anunțat că în meciul cu Moldova vor evolua jucătorii care au prins mai puține minute la meciul cu Slovenia, scor 1-2:

„Vor fi schimbări. Pentru mine e important să uniformizăm reprizele, să avem constanță, să elimină greșelile individuale, să avem curaj la început, să nu ne clătinăm așa ușor. Dacă vom reuși să ne sacrificăm pentru rezultate, să dăm tot, ne vom califica la Euro. 

Burcă e posibil să fie căpitan. Vor fi schimbări, vor fi șanse și pentru alții să joace. E important rezultatul cu Moldova, cum a fost și cel cu Slovenia. Sper ca meciul să fie tratat ca o sărbătoare. Vreau să facem spectacolul pe care publicul îl așteaptă, să mergem cu victorie acasă, să începem de a doua zi să ne gândim la campania de calificare”.

Edward Iordănescu despre viitoare campanie de calificări: „Să nu vă așteptați la schimbări foarte multe”

Citește și:

Interes major pentru Moldova - România; „E un meci foarte așteptat și foarte important. Arătăm că suntem uniți”

Capitolul unde jocul naționalei lui Edi Iordănescu suferă constant » Se întâmplă indiferent de formula de start

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  19 Noiembrie 2022, 21:43

Din toata vorbaria ta politic oasa, reiese ca , echipa nationala pare sa fie a ta, ca vina rezultatelor este a jucatorilor si ca suporterii nationalei, vor nu vor, trebuie sa accepte antrenorul si conducerea federatiei !!!....analizati, va rog ,atent, ceea ce a declarat si veti descoperii marele diplomat politic !!...edi, baiat de general fals.

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Noiembrie 2022, 20:20

Edi, dacă tu îl regreți pe Chiriches... fă - te parlamentar! La fotbal nu ai ce căuta!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează