FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

MUNTENEGRU - ROMÂNIA // FOTO + VIDEO EXCLUSIV Corespondență de la Podgorica » Veste șoc în ziua meciului, oficialii s-au gândit să amâne partida! Ce s-a întâmplat

FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 12:17

România dispută în această seară ultimul meci din Liga Națiunilor, în deplasare cu Muntenegru, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV de la ora 21:45. 

"Tricolorii" au ieșit în această dimineață în centrul Podgoricei pentru a efectua celebra plimbare din ziua meciului.

 
Tricolori Podgorica

VIDEO EXCLUSIV Corespondență de la Podgorica Vremea le-a stricat planurile "tricolorilor" în ziua meciului cu Muntenegru Ce s-a întâmplat azi ---->>> http://bit.ly/2PE7xaD

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 20 Noiembrie 2018

Vremea nu a fost însă de partea jucătorilor lui Contra: chiar dacă sunt 15 grade, plouă de azi-noapte în capitala Muntengrului, iar unii fotbaliștii s-au văzut nevoiți să se refugieze în cafenele, în timp ce alții s-au întors la hotel.

Se anunță vreme urâtă la meciul din această seară. La Podgorica este cod roșu de ploi, care va expira abia după finalul meciului! În plus, vântul bate cu intensitate ridicată!

Mai mult, în această dimineață s-a pus problema ca meciul să nu se joace din cauza codului roșu de precipitații! Totuși, partida se va disputa, acest lucru hotărându-se după ședința tehnică care a avut loc în urmă cu scurt timp. 

VEZI ȘI: 

Am făcut toate calculele înaintea ultimului meci din Liga Națiunilor! Locul 2, obţinut cu remiză, e aproape zero barat!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  20 Noiembrie 2018, 14:49

Daca nu le tragem o mama de bataie la fotbal atunci ne meritam soarta!Dar asa cum il stim pe "Gurita ( Cosmin Contra ) ne dorim cu totii ca echipa Romaniei sa iasa vicotriaosa si sa iesim cu fata curata ,sperand la locul 2 sid e ce nu la locul 1! O mare surpriza ar fi victoria Lituaniei astfel c ala sfarsitul meciului scorul s afie Serbia_Lituania 0 - 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hai baieti ca s epoate ,in viata sa visam frumos, sunt convins ca in viitorul cel ami apropiat echipa Romaniei va fi una de temut ! Succes baieti !

bodrin
bodrin  •  20 Noiembrie 2018, 14:02

Liga națiunilor e sublimă dar inutilă! Fotbalul european ar fi în câștig dacă s- ar desființa.

vladutz13
vladutz13  •  20 Noiembrie 2018, 13:49

Ditamai gecile pe ei, sa nu cumva sa se ude. In acelasi timp incaltari de panza, perfecte sa strangi vreun litru de apa in fiecare :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează