FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mutu, discurs sincer despre națională: „Să ne dăm seama de valoarea echipei și să nu mai avem așa mari pretenții” » Ce spune despre postul de selecționer

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 21:53 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 22:35

Adrian Mutu (42 de ani), fost antrenor la FCU Craiova și România U21, a vorbit despre situația actuală a echipei naționale, în căutare de selecționer.

Mutu a comentat faptul că se află pe lista posibililor selecționeri care să-i ia locul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei, însă este de părere că Gică Hagi era omul potrivit.

Mutu se ia de jucătorii naționalei: „Cu Islanda nu era dificil” + „Rădoi s-a grăbit!”
REACȚIE
Mutu se ia de jucătorii naționalei: „Cu Islanda nu era dificil” + „Rădoi s-a grăbit!”

„Văd și eu și îmi face plăcere să fiu pe această listă, între atâția antrenori buni ai noștri. Deocamdată nu m-a întrebat nimeni și nici nu cred că o va face. În afara de ce citesc în ziare, eu sunt puțin informat, văd contactele pe care cei din Federație le au cu alți antrenori și în rest, în ceea ce mă privește pe mine, nimic. 

Cred că a fost o mișcare bună a FRF, am aceeași părere, Hagi ar trebui să fie antrenorul echipei naționale în acest moment. Nu cred că a fost vorba de dezbinarea echipei naționale, cred că ei chiar au vrut să-l pună pe Hagi, pentru că li se părea că e omul potrivit. Nu vreau să comentez decizia lui Gică sau ce au discutat acolo, pentru că nu știu. 

Cred că într-adevăr a fost o intenție și au vrut să găsească o soluție, sunt convins că ei credeau că e omul cel mai potrivit pentru echipa națională. Atât timp cât Hagi va fi antrenor, indiferent cine va fi președinte, el va fi pe lista posibililor selecționeri”, a declarat Mutu la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Mutu: „Să ne dăm seama de valoarea echipei naționale și să nu mai avem așa mari pretenții!”

Mutu a analizat și situația actuală a echipei naționale și este de părere că România nu se află în acest moment la un nivel înalt, iar pretențiile pentru rezultate nu ar trebui să fie așa mari.

Suntem într-o perioadă în care trebuie să ne dăm seama de valoarea echipei naționale și să nu mai avem așa mari pretenții. Nu putem să ne comparăm cu echipe de top. 

Trebuie să schimbăm registrul și să ne gândim unde suntem. Meciurile de top trebuie lăsate deoparte. În meciurile cu echipele care sunt sub noi, ar trebui să ne punem în valoarea strategia ofensivă”, a mai precizat Adi Mutu.

Citește alte știri despre echipa națională:

Portarul de etnie maghiară al Stelei, care a ratat șansa vieții, un meci România - Ungaria: „Ungurii mă făceau urât, românii mă criticau. Sunt român, ar fi fost o onoare să joc pentru țara mea”

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează