FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Nicolae Dică, dezamăgit de jucătorii naționalei României: „N-au avut atitudine! Am fost crispați”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 22:07

Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB și FC Argeș, i-a criticat pe jucătorii naționalei României pentru atitudinea arătată în ultimele partide din preliminariile Campionatului European 2020.

  • România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. „Tricolorii” au ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda
  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc

„Eu am fost dezamăgit de cele două jocuri (n.r. cu Suedia, 0-2, și Spania, 0-5). Atunci când a venit Contra la națională, aveau o atitudine foarte bună. Din păcate, în aceste două jocuri, cele mai importante, nu au avut atitudine.

Și-au pierdut plăcerea de a juca fotbal. Am fost dezamăgiți. Suedezii au avut o liniște în joc, iar noi am fost crispați”, a declarat Dică, potrivit TV Digi Sport.

ROMÂNIA, DOUĂ VARIANTE ÎN LIGA NAȚIUNILOR

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo)
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel

VEZI ȘI:

ROMÂNIA // Dan Petrescu, prima reacție după demisia lui Cosmin Contra: „În viață primești ceea ce meriți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
7manuel
7manuel  •  22 Noiembrie 2019, 08:11
Postat de Mihai Dinu pe 22 Noiembrie 2019, 01:10

Antrenor cu 10 meciuri in Liga 2, cam tot atatea in Liga 1 devenit analist? Ce jos am ajuns! Aaaaaaaaaaaa, a jucat si antrenat la FCSB se explica!!!

Ai uitat sa spui cu o calificare in grupele Europa League, iar mai apoi in primavara europeana, unde a invind Lazio la Bucuresti. Mai ai, ma, frati?

7manuel
7manuel  •  22 Noiembrie 2019, 08:10
Postat de Sefu Banilor pe 21 Noiembrie 2019, 23:08

Au avut aceeasi atitudine ca tine la Boro... cand nu stiai cum te cheama pe teren.

Se pare ca-ti trebuie nitica lecitina. Fraiere, Dica la Middlesbrough a dat gol. Altii au fost care n-au corespuns, nicidecum el. Toti prostii intra pe aici si comenteaza, dar ei nu stiu de capul lor.

7manuel
7manuel  •  22 Noiembrie 2019, 08:07

Ai uitat sa spui cu o calificare in grupele Europa League, iar mai apoi in primavara europeana, unde a invind Lazio la Bucuresti. Mai ai, ma, frati?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează