FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO 3 foști internaționali s-au pronunțat azi în privința lui Edi Iordănescu: „Acum ce să facem cu ăsta micu', dacă n-are marfă?”

Marius Niculae (41 de ani), Bănel Nicoliță (37) și Rică Răducanu (76) au fost prezenți la un eveniment dedicat fotbalului de curtea școlilor.
Marius Niculae (41 de ani), Bănel Nicoliță (37) și Rică Răducanu (76) au fost prezenți la un eveniment dedicat fotbalului de curtea școlilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 14:48 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 16:05

Marius Niculae (41 de ani), Bănel Nicoliță (37) și Rică Răducanu (76) au fost prezenți la un eveniment dedicat fotbalului de curtea școlilor. Cei 3 foști jucători ai naționalei României au vorbit despre situația selecționerului Edi Iordănescu, după retrogradarea din Liga Națiunilor.

Cei trei foști jucători ai naționalei susțin că România trebuie să continue în ritmul ultimelor două partide pentru a avea rezultate și arată cu degetul spre jucători pentru reponsabilitatea rezultatelor. 

Edi Iordănescu e cel mai slab „all-time”! » 3 premiere absolute în istoria „naționalei”
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu e cel mai slab „all-time”! » 3 premiere absolute în istoria „naționalei”

Rică Răducanu: „N-are marfă. Uită-te ce e în campionat!”

Prezent la Campionatul Mondial din 1970, Rică Răducanu consideră că Horațiu Moldovan merită să fie titularul naționalei și arată înspre jucători pentru rezultatele dezastruoase. 

„Îl văd pe Horațiu Moldovan în poarta naționalei, acum că Niță nu mai este. Am mai vorbit cu el și i-am spus că-i mai trebuie puțin curaj. Știe și jocul cu piciorul. Acum ce să facem cu ăsta micu' (n.r. Edi Iordănescu), dacă n-are marfă? Uită-te ce e în campionat!”, a precizat Rică Răducanu.

Bănel Nicoliță: „Nu mai avem jucători cum eram eu”

Bănel Nicoliță a vorbit în aceeași notă cu Rică Răducanu și consideră că nu mai există jucători la fel de motivați să joace sub „tricolor”. 

„Mi-a plăcut ultimul meci cu Bosnia, dar adversarii au venit cu echipa a doua. Îmi pare rău că am terminat pe ultimul loc și am retrogradat. Nu mai sunt jucători de calitate cum erau Niculae, Bănel, Rădoi, Dică, Raț. Pentru noi era cea mai mare bucurie când veneam la națională, pentru că în spatele nostru erau milioane de români, care ne urmăreau și nu trebuia să-i dezamăgim”, a precizat Bănel Nicoliță.

Marius Niculae: „Ne-a arătat o echipă pe care ne-o dorim cu toții”

Marius Niculae are încredere în Edi Iordănescu și este de părere că o decizie potrivită ar fi ca acesta să continue la cârma echipei naționale.

„Mai jos de atât nu putem ajunge, de aici putem să lucrăm. Ultimul meci pe care l-am văzut contra Bosniei, deși adversarul a jucat cu foarte multe rezerve, ne dă încredere.

Eu sper ca Edi să continue. Ne-a arătat în ultimele două meciuri o echipă pe care ne-o dorim cu toții, care marchează și pune probleme adversarilor. Sunt jucători care pot confirma la echipa mare, dar asta depinde numai și numai de ei. Mă uitam la o generație de juniori din 2007, care a bătut Spania, cu jucători care activează în mare parte la Real Madrid și Barcelona, iar acest lucru ne dă speranțe”, a explicat Marius Niculae.

Eu sper ca FCSB să prindă play-off-ul. Eu îl cunosc foarte bine pe Dică, un antrenor talentat, care va pun echipa la punct. Dică e fratele mai meu mai mare. E păcat pentru FCSB să fie pe locul 13-14 în România, când ai cele mai mari salarii, cei mai buni jucători, și să te bați la retrogradare!
- Bănel Nicoliță, despre situația de la FCSB

Citește și alte știri:

Matchday experience, episodul 10 » Cum e pe stadion la Petrolul: 3 capitole unde „lupii” primesc nota maximă + două mari minusuri

Paulo Maldini a fost mandatat de AC Milan: „Urmărește-l pe român!” » Posibil transfer imediat după Campionatul Mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  29 Septembrie 2022, 16:54

Tocmai ca n0avem jucatori, de-asta si trebuie antrenor cu experienta. Nu mai e ca pe vremea lui Iordanescu Jr. cand echipa juca singura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează