FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Pe cine vrea Gigi Becali decar la echipa națională: „E numărul lui! Cine să i-l ia?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 11:11

Gigi Becali consideră că Ianis Hagi (20 de ani) este îndreptățit să poarte numărul 10 la prima reprezentativă a României. 

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Pentru Ianis contează mult asta. Când îi iei numărul 10, e ca și cum i-ai luat o jucărie unui copil. E al lui! La ora asta nu văd care jucător ar putea să îi ia numărul ăsta. El asta este, coordonator, vede bine jocul. Cine ar putea să i-l ia? 

Și Nicușor Stanciu ar putea, dar îl văd mai decar pe Ianis. Stanciu e mai util echipei, e mai în vârstă, are experiență, dar eu așa văd lucrurile”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ianis decar, obiectiv național

Ianis Hagi nu e doar favoritul lui Becali. Întreaga lume a fotbalului s-a coalizat în acest sens. Printre numele importante care consideră că numărul 10 ar trebui purtat de mijlocașul lui Genk se numără Adrian Mutu, Gabi Balint sau Marius Șumudică. 

Și fani naționalei vor ca tricoul cu numărul 10 să ajungă pe umerii lui Hagi Jr. Într-un sondaj activ pe GSP.ro, peste 42% din votanți l-au ales pe el.

Insulele Feroe - România

Vezi și:

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică! N-a stat pe gânduri după ce a aflat că și-a reziliat contractul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
chromophobia
chromophobia  •  09 Octombrie 2019, 23:16

Hagi e f.bun pasator si are o f.buna viziune a jocului.Mai trebuie sa lucreze la suturi si la forta.Sa incerce mult mai des suturile de la distanta.Degeaba da el 10 pase bune lui Keseru daca ala nu da gol singur cu portarul.Gheorghe Hagi suta des,el.nu

1177177172317584
Christian Ciuca  •  09 Octombrie 2019, 14:55

de acord cu Gigi, Stanciu e optar, Ianis e zecaru Nationalei din start.

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  09 Octombrie 2019, 13:24
Postat de Gigli Papastratos pe 09 Octombrie 2019, 12:29

Asta ar insemna ca vom juca fara nr. 10 pe teren, ca cine sa-l joace, cind Juniorul nu joaca nimic? Poate doar tac-su. Cu "coordonatori" d-astia, tari in tata si-n relatii, a ajuns Romania unde-a ajuns si nu numai in fotbal.

Corect. Foarte corect

Vezi toate comentariile (4)
Comentează