FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 1-1

Penalty evident refuzat în Finlanda - România

Finlanda - România | Nordicii trebuiau să primească un penalty în minutul 80. „Centralul” Carlos del Cerro Grande ne-a iertat. +32   FOTO
Finlanda - România | Nordicii trebuiau să primească un penalty în minutul 80. „Centralul” Carlos del Cerro Grande ne-a iertat.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 00:45 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 11:07

Finlanda - România | Nordicii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 80. „Centralul” Carlos del Cerro Grande ne-a iertat.

  • Corespondenții GSP Marius Mărgărit și Raed Krishan sunt în Finlanda și transmit cele mai noi informații despre națională
  • Următorul meci al naționalei este România - Bosnia, programat luni, 26 septembrie, de la 21:45

Spre finalul partidei, Bancu a fost păcălit de Nikolai Alho, care a dat mingea pe lângă el, apoi fundașul Craiovei și-a faultat în mod evident adversarul. Ambii s-au resimțit în urma ciocnirii și au primit îngrijiri medicale.

Cum evită România ultimul loc în grupă și rușinea retrogradării în Divizia C
Finlanda - România 1-1
Cum evită România ultimul loc în grupă și rușinea retrogradării în Divizia C

Penalty evident refuzat în Finlanda - România

Del Cerro Grande s-a păcălit și nu a dictat lovitură de pedeapsă. Eroarea arbitrului din Spania n-a fost îndreptată nici de cei din camera VAR.

În prima repriză, Nicușor Bancu a greșit flagrant la golul marcat de Pukki și tot el a pasat decisiv la reușita egalizatoare semnată de Florin Tănase.

Cele mai tari imagini din partida Finlanda - România 

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Vocile Gazetei » Finlanda - România, comentat live pe GSP de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Nicușor Bancu, eroare imensă în Finlanda - România! Iată cum am primit gol în minutul 12

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
Hcm27
Hcm27  •  24 Septembrie 2022, 20:11

Asta ne mai lipsea ca în rest le-am avut pe toate.11 m în minutul 80 pentru Finlanda sa fie tacâmul complet.Taceti sa nu va audă arbitrul de la meciul cu Bosnia sa nu dea ăla,dacă ăsta n-a dat

parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2022, 16:35

Nu s-a pacalit deloc!Asta a fost maniera de arbitraj a spaniolului!Adica a lasat jocul„liber”fluierând foarte rar faulturile!

rumunek
rumunek  •  24 Septembrie 2022, 14:57

Eu am văzut că mingea nu a trecut de Bancu, ci și-a schimbat direcția spre linia de aut. Asta ar indica faptul că Bancu a jucat mingea. Că cei 2 s-au și izbit la nivelul genunchiului, asta nu înseamnă ca trebuie să fie penalty. Cred că asta au văzut și cei din VAR, dar fără reluări sunt doar presupuneri. Cert e că finlandezul nu avea cum să dea mingea înspre lateral, că el încerca spre poartă să o ducă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează