FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Presiune pe Florinel Coman înainte de meciul cu Islanda! „Avem nevoie de jucători ca el! Dar trebuie să reintre în formă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 21:26

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei, a vorbit despre Florinel Coman, extrem de 21 de ani de la FCSB, și despre șansele ca acesta să fie convocat pentru meciul cu Islanda, din barjul pentru EURO 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Dică susține că, deși trece printr-o perioadă mai nefastă la FCSB, Coman ar putea fi convocat la națională și a explicat care sunt calitățile acestuia. 

„Sunt jucători tineri care nu au constanță. Cei de la trebuie să aibă încredere în el, pentru că are calități. Noi, la echipa națională, credem că Florinel Coman poate să ajungă un jucător de valoare. La ceea ce am pregătit pentru meciul cu Islanda, acum poate dau și puțin din casă, e clar că avem nevoie de jucători cu tehnică bună și care să între în zona centrală. Are și Mihăilă tehnică, dar nu joacă așa de bine cu spatele la poartă ca și Coman. 

Vom aștepta la momentul respectiv și vom lua o decizie. Da, 100% trebuie să își ridice nivelul și să fie cel puțîn că în finalul anului trecut. A jucat bine spre finalul lui 2019. Dacă va fi în aceeași formă, cu siguranță va fi la echipa națională. Eu îl cunosc foarte bine, l-am antrenat un an jumate, și știu că este un caracter foarte puternic. Eu cred că poate să revină la forma lui.

 Are viteză foarte bună, forță, tehnică și execuție. Da, are forță. Ține bine de minge. E un jucător care ține bine de minge. Are și perioade când dispare din joc. Eu, când eram la FCSB, îi ceream mereu să între în combinații și să ceară mingea”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Citește și: 

Rădoi nu și-a luat gândul de la Ștefan Radu! „Da, Mirel încearcă. Muncește. A avut discuții cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bodrin
bodrin  •  27 Februarie 2020, 10:23

N-or să ajungă !

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Februarie 2020, 04:57

Sa joace pentru Wakanda!

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  27 Februarie 2020, 01:21

Să joace pentru India !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează