FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Prima reacție a lui Mirel Rădoi după tragerea la sorți! „N-aș fi vrut Austria! E o grupă echilibrată”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 20:26

Selecționerul României, Mirel Rădoi a oferit declarații cu privire la adversarele României din UEFA Nations League.

„N-aș fi vrut Austria, cu celelalte echipe din prima urnă n-aș fi avut probleme. Mi se pare că Austria e o națională în formă. În rest, este o grupă echilibrată, o să facem tot posibilul să terminăm pe primele două locuri. Va trebui să încercăm să ne facem jocul indiferent de adversarul pe care-l întâlnim, cum am făcut și la tineret”, a spus Mirel Rădoi la ProX.  

Rădoi a vorbit și despre partida cu Islanda, ce urmează să se dispute pe 26 martie:

„Gazonul îi avantajează pe islandezi, zăpada a intrat pe sub prelată, starea gazonului nu e foarte bună, dar cei de la UEFA ne-au asigurat că partida se va disputa în condiții bune. Sper ca toți cei ce vor fi convocați să aibă minumum 180 de minute în ultima lună.  Dintr-o listă de 70 de jucători am ales vreo 30 pe care îi voi convoca, unora nu le va fi ușor să accepte, dar vor fi și surprize”. 

Selecționerul României îl vede pe Ianis Hagi un om de bază îm angrenajul echipei pentru baraj:

„Mă bucur pentru Ianis din 3 motive: ca joacă meci de meci, clubul de l-a transferat își pune încrederea în el, și datorită campionatului în care joacă, va fi călit pentru baraj. România trebuie să arate determinare și sacrificiu, să punem presiune pe adversar, iar când avem mingea să facem posesie, să pasăm, căci avem jucători buni din punct de vedere tehnic”.

VEZI ȘI:

Totul despre adversarele României din Liga Națiunilor: Austria, Norvegia și Irlanda de Nord. Haaland, ultima mare senzație a fotbalului mondial, vine la București. Dar nu este singurul star cu care se vor duela tricolorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
09teodor
09teodor  •  04 Martie 2020, 06:11
Postat de Gabriel Topai pe 04 Martie 2020, 01:17

Bulgarii au prins cea mai usoara grupa,Țara Galilor, Finlanda, Irlanda. Nici a noastra nu-i de speriat, doar ca noi am ajuns sa ne temem si de Austria.

Noi ne temem de Islanda.

elgabri
elgabri  •  04 Martie 2020, 04:32

Cel mai periculos adversar pentru Radoi e BAC ul !!

109620883845176
Gabriel Topai  •  04 Martie 2020, 01:17

Bulgarii au prins cea mai usoara grupa,Țara Galilor, Finlanda, Irlanda. Nici a noastra nu-i de speriat, doar ca noi am ajuns sa ne temem si de Austria.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează