FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Probleme mari pentru FRF: "Dau în judecată Federația. Voi cere daune morale de 100.000 de euro"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 14:05

Clubul de futsal CS Blue Angel Cristian din Brașov a fost înființat în 2011, iar în luna august a anului trecut a fost dezafiliat de FRF.

Claudiu Cernat, președintele echipei mai sus menționate, spune că formația sa n-a fost înștiințată de decizia FRF și va da Federația în judecată.

"Prin luna noiembrie a anului trecut, am participat la o întâlnire cu cei din Generaţia de Aur şi atunci am aflat că clubul pe care-l conduc a fost dezafiliat! Am crezut că este o glumă, astfel că am pus mâna pe telefon şi am sunat la FRF unde am discutat cu Viorel Duru, care mi-a explicat că CS Blue Angel Cristian - Braşov a fost dezafiliat în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv al FRF, care a avut loc în luna august din 2017.

Încă din 7 decembrie 2017 am trimis o adresă la FRF în care cer să mi se explice situaţia clubului pe care-l conduc, însă până acum nu am primit niciun răspuns! Este un abuz! Cred că este o răzbunarea a actualei conduceri a FRF, care, în termeni fotbalistici, mi-a dat la temelie, pentru că ştiau că nu pot conta pe votul meu la alegerile pentru funcţia de preşedinte. Eu am avut o echipă de seniori cu care am activat în Liga a 2-a de futsal timp de două sezone, 2015-2016 şi 2016- 2017.

În sezonul 2016-2017 am participat în campionat atât cu echipa de seniori, cât şi cu echipa de juniori. În vara trecută, din cauza unor probleme personale, nu am mai înscris echipa de seniori şi în campionatul 2017-2018, dar am încris, pe 15 septembrie 2017, echipa de juniori U 19 în campionatul organizat de FRF", a declarat Claudiu Cernat pentru Monitorul Expres.

"Am luat legătura cu o casă de avocatură şi vineri voi acţiona FRF în judecată. Voi cere daune morale, încă nu ştiu exact cât, 50.000- 100.000 de euro, dar voi cere şi dreptul de a participa cu drept de vot la Adunarea Generală din aprilie" Claudiu Cernat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează