FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Întâlnirea FRF - Răzvan Lucescu, un bluf? Florin Prunea: „De fapt, vor un antrenor slugarnic și ieftin. Stoichiță e perfect”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:15 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:26

Fostul internațional Florin Prunea (53 de ani), contestatar vehement al administrației Răzvan Burleanu, critică ultima mișcare a președintelui FRF, aceea de a merge la Salonic pentru a discuta cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK.

Cu prima reprezentativă rămasă fără selecționer după ce mandatul lui Mirel Rădoi a ajuns la final, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a mers la Salonic alături de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației. Cei doi s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu, ceea ce a reprezentat o pierdere timp în opinia lui Florin Prunea.

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci
SELECȚIONER
Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

Florin Prunea: „Cum își puteau închipui Burleanu și Stoichiță că vine Lucescu la națională?”

„E doar o chestie de imagine că s-au dus la Răzvan Lucescu, că vezi Doamne, ei lucrează să caute selecționer. N-au nicio strategie, cum își puteau închipui că ar putea veni Răzvan, care are un salariu foarte mare acolo? Să vezi acum ce mult o să-i coste a treia variantă. Eu, în locul respectivului antrenor, i-aș întreba: «de ce ați venit așa târziu la mine? Înseamnă că nu m-ați vrut»”, a spus Prunea pentru GSP.ro.

Florin Prunea: „Vor un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. Stoichiță se încadrează”

Ulterior, Prunea a numit 4 caracteristici pe care - susține el - selecționerul ideal în viziunea lui Răzvan Burleanu și FRF le are: 

„Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis”.

VIDEO » Florin Prunea, dezvăluire după 27 de ani de la coșmarul cu Suedia: „Nea Puiu, eu nu ies. Uite ce-i aici! Mă omoară ăștia!”

Mai multe știri despre echipa națională: 

Ce spune Adrian Mutu despre posibilitatea să devină selecționer: „Analizez tot ce se întâmplă”

Răzvan Lucescu, despre întâlnirea cu președintele FRF: „Nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
coco1987
coco1987  •  25 Noiembrie 2021, 01:48

Prunea daca o mai tine asa il va ajuta mai mult pe Burleanu la imagine. Incepe sa devina simpatic Burleanu cand citesti modul in care Prunea il ataca absolut nejustificat de data aceasta. Ca sunt jocuri de imaginez ca nu sunt, asta nu avem de unde sa stim, insa ideea e simpla : Frf a discutat de data asta, pana acum ,cu 2 antrenori destul de buni : Hagi si Lucescu jr. Acesta e un fapt care nu poate fi contrazis. Restul, ce zice domnul Prunea, e cancan. Daca nu i-ar fi intrebat de vorba, acelasi Prunea ar fi urlat ca din gura de sarpe, reprosandu-le federalilor că nu i-au sunat/intrebat pe acestia doi. Deci Florine, nicicum nu e bine? Ca sa ne intelegem, nu sunt deloc un admirator al lui Burleanu, dimpotriva , consider ca trebuie sa fie demis, insa, cand face ce trebuie, nu putem sa iesim sa il injuram in continuare, indiferent ca miroase un pic doar a joc de imagine. Hai sa vedem pe cine pune, daca il pune pe Mutu sau pe Bratu sau pe Lobont sau alte experimente, atunci intr adevar inseamna ca Prunea are dreptate. Mai sunt insa antrenori cu care se poate discuta.

ripensistu
ripensistu  •  24 Noiembrie 2021, 21:50

Stoichita este un cocalar.

malinr
malinr  •  24 Noiembrie 2021, 21:12

Prunea cel cu gura mare de de fapt un porumbel cu aere de vultur care giuguleste firimituri de pe unde apuca.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează