FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - AUSTRIA U19

VIDEO + FOTO Ghinion teribil pentru un „tricolor” » A căzut cu gardul în timp ce sărbătoarea golul, s-a tăiat și a fost schimbat imediat

Articol de , , - Publicat marti, 27 septembrie 2022 16:53 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 18:06

Atacantul Rareș Burnete (18 ani) a avut un ghinion incredibil în meciul România U19 - Austria U19.

Vârful celor de la Lecce a marcat în minutul 42 golul prin care a deschis scorul, dar s-a accidentat în timp ce sărbătoarea reușita sa.

România U19 învinge Austria și se califică la Turul de Elită pentru Euro 2023 » „Tricolorii” își revin după două egaluri rușinoase și câștigă grupa preliminară
ROMÂNIA U19 - AUSTRIA U19
România U19 învinge Austria și se califică la Turul de Elită pentru Euro 2023 » „Tricolorii” își revin după două egaluri rușinoase și câștigă grupa preliminară

Rareș Burnete, accidentare incredibilă în România U19 - Austria U19

Imediat după gol, atacantul s-a dus la marginea terenului și a dat mâna cu cineva din familie. Colegii săi au sărit pe el pentru a celebra golul, iar gardul de la marginea stadionului din Voluntari s-a rupt, iar jucătorii lui Alexandru Pelici au căzut. 

În acel moment, Rareș Burnete s-a tăiat rău la mână, iar doctorii nu i-au putut opri sângerarea. 

Astfel, selecționerul Alexandru Pelici a decis să-l schimbe, mizând pe Atanas Trică, iar vârful de la Lecce a plecat plângând la vestiare.

+12 FOTO

România U19 - Austria U19 2-0. Rezumatul VIDEO:

Citește și: 

Ei ne-au dus în lumea a 3-a! Cele 33 de nume care au prăbușit naționala lângă Insulele Feroe și Luxemburg

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cirus11
cirus11  •  27 Septembrie 2022, 17:45

Ghinion? Cand sar 10 pe o bucata de gard??

arnautull
arnautull  •  27 Septembrie 2022, 17:24

la tatuaje si la fite sunt primii ***, zici ca sunt cel putin top classe si ei saracii le plange mingea la picior, se simte hartuita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arnautull
arnautull  •  27 Septembrie 2022, 17:22

:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează