FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

Răspunsul oficial al FRF, după declarațiile lui Florin Prunea despre salariul lui Răzvan Burleanu: „Președintele Federației câștigă 4.000 de euro pe lună”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.
FOTO: Imago Images
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 14:33 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 15:21

Federația Română de Fotbal a emis, astăzi, un comunicat în care dezminte acuzațiile aduse de fostul portar al echipei naționale a României, Florin Prunea (54 de ani), conform cărora președintele forului, Răzvan Burleanu (38 de ani), ar încasa un salariu lunar uriaș.

Comunicat al Federației Române de Fotbal: „Salariul lunar al președintelui Răzvan Burleanu este de 20.000 de lei net”

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federației, Biroul de Presă al FRF a ținut să precizeze că salariul lui Răzvan Burleanu ar fi unul mult mai mic decât cel evocat de Florin Prunea, acesta ridicându-se undeva la 4.000 de euro: „Salariul lunar al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro”, au punctat cei de la Federație. 

E de acord cu decizia FRF de a-l păstra pe Edi Iordănescu: „Nu a greșit flagrant”
ROMÂNIA
E de acord cu decizia FRF de a-l păstra pe Edi Iordănescu: „Nu a greșit flagrant”

Biroul de Presă al FRF a mai menționat că Răzvan Burleanu ocupă, de asemenea, funcțiile de administrator al Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia, precum și cea de Președinte al Academiei Naționale de Fotbal, dar nu primește bani pentru ele: „Deși ocupă și funcțiile de Administrator SC Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și Președinte al Academiei Naționale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea”, se mai arată în comunicatul FRF.

Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal a mai cerut mass-mediei să nu mai promoveze declarațiile făcute de către Florin Prunea: „Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declarațiile domnului Florin Prunea care incită la violență și huliganism și care depășesc granițele activității profesionale a președintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România”, au mai precizat cei din cadrul FRF.

Florin Prunea nu ratează nicio ocazie să critice actuala conducere a FRF

Conflictul dintre cele două părți a început în anul 2014, atunci când Răzvan Burleanu a câștigat primul mandat la cârma Federației Române de Fotbal. 

Cu numai o zi înainte de alegerile pentru șefia FRF, Gică Popescu a fost arestat după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Transferurilor la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare. Popescu a fost eliberat condiționat pe 4 noiembrie 2015, după ce a executat doar un an și opt luni din pedeapsă.

Pe 9 iulie 2009, Comitetul de Urgență al FRF l-a suspendat din funcție pe Florin Prunea, care atunci era directorul de relații internaționale după ce a fost trimis în judecată de DNA Pitești într-un dosar de corupție legate de arbitraj din sezonul 2008/2009. După ce a fost achitat de Curtea de Apel Argeș în acest dosar, Prunea trebuia să revină în funcție, doar că asta nu s-a mai întâmplat, cele două părți ajungând la un acord pentru suma de 480.000 de euro. 

VIDEO. Burleanu despre noul format al Cupei României: „Premiile se ridică undeva la 1,4 milioane de euro”

Citește și alte articole despre echipa națională:

MM Stoica îl ironizează pe Edi Iordănescu: „Nu vreau să fiu malițios, dar e greu să mă schimb la 57 de ani”

Antrenorul din Liga 1 revoltat de naționala României: „E rușinos ce s-a întâmplat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alex0220
alex0220  •  30 Septembrie 2022, 16:35

La ce rezultate are nationala ar trebui sa vina cu bani de acasa sa fie presedinte. Oricum 4000 de euro pentru nivelul de trai din Romania. Sa primesti 4000 de euro sa calci in piciore un simbol cum e nationala de fotbal...nu e rau

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Septembrie 2022, 15:29

Burleanu risipeste banii fotbalului romanesc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează