FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Un fost selecționer al României laudă numirea lui Mirel Rădoi pe bancă: „Cred foarte tare în el!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale
Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 12:58 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 13:00

Răzvan Lucescu (51 de ani), în prezent antrenor la Al-Hilal și în trecut selecționer al echipei naționale a României, a comentat numirea lui Mirel Rădoi (39) pe banca primei reprezentative.

Invitat la PRO X, Răzvan a discutat despre situația echipei naționale, unde a fost selecționer între aprilie 2009 și iunie 2011. Întrebat de moderatorul emisiunii dacă Mirel Rădoi este pregătit pentru postul de selecționer, Răzvan Lucescu a spus:

„De ce nu? Este. Mirel poate face treabă bună. Are personalitate, citește foarte bine meciurile, are entuziasm. A lucrat și cu echipa națională de tineret și a avut rezultate foarte bune. Are ce să transmită jucătorilor la echipa națională, sunt alături de el total.

Eu cred foarte tare în Mirel Rădoi. S-ar putea să reușească să califice echipa, s-ar putea să nu reușească. Contează foarte mult cum vor fi jucătorii la ace moment. Din păcate, situația fotbalului românesc în acest moment este complicată. Are nevoie de șansă. Indiferent de ceea ce se va întâmpla cu echipa națională în această perioadă, Mirel are viitorul de antrenor asigurat”.

Mirel Rădoi, debut pe „Arena Națională”

Primul meci al echipei naționale în noua eră va avea loc pe 4 septembrie, la București, pe „Arena Națională”, împotriva Irlandei de Nord. Pentru România urmează 3 meciuri în deplasare: 2 în Nations League, în Austria și Norvegia, precum și semifinala barajului de calificare la EURO, cu Islanda. 

  • Dacă trece de Islanda, România va disputa finala barajului pentru EURO tot în deplasare, cu Bulgaria sau Ungaria.

Apoi, pe 14 octombrie, „tricolorii” vor înfrunta Austria în Nations League, pe teren propriu. Stadionul ales de FRF este „Ilie Oană”, din Ploiești.

Ar trebui să fim mult mai uniți în situația în care se află fotbalul românesc. Ar trebui să susținem anumiți oameni - Răzvan Lucescu, antrenor Al-Hilal

VIDEO. Anghel Iordănescu, semn de întrebare: „De ce Mirel Rădoi?! Puneți-l pe Hagi la echipa națională și o să vedeți că vine!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

VIDEO Tiberiu Ghioane, amintiri neplăcute de la națională: „M-am simțit nedreptățit!”

Anghel Iordănescu, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Nu vreau să auzim lucrul ăsta! Așteptăm performanță”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează