Comentarii (44)
Daniel Irimescu  •  22 Noiembrie 2019, 22:01

Ba hai sa spun direct. Ionut radu e un nimeni Nici tararusanu nu e mare scula de bascula

catalin.palcu  •  23 Noiembrie 2019, 08:26
Postat de deusdat pe 22 Noiembrie 2019, 23:22

Tătărușanu nu poate fi înlocuit decât dacă joacă slab. Dar el joacă bine mereu. A luat 5 goluri cu Spania și 2 cu Suedia, dar fără să fie vinovat. În schimb Radu la Genoa greșește aproape în fiecare meci. S-a obrăznicit cam repede, a uitat că la CE U21 a încasat 7 goluri în 4 meciuri.

Radu daca juca asa slab , trecea de mult pe banca la Genoa. Da, mai face si unele gafe, dar are si niste interventii uluitoare. Banuiesc ca stii si tu ca un portar se maturizeaza tarziu, la varsta lui sa fii titular in Serie A e exceptional. La 21 de ani Tatarusanu cred ca inca apara la Bistrita. Si nu iti inteleg logica, Tata ( pe care eu de altfel il simpatizez) a luat 7 goluri in 2 meciuri, dar nu din vina lui, Radu a luat 7 goluri in 4 meciuri la Euro, dar lui nu putem sa-i dam prezumptia de nevinovatie ?

schwartz69  •  23 Noiembrie 2019, 08:54

Am mai spus, respectul se castiga, nu se datoreaza, mai ales in sport ! Nu poti sa respecti niste gloabe care n-au facut NIMIC in viata sportiva, doar pentru ca au 5 ani mai mult ca tine si sunt ''veterani'' ! Cu atat mai mult cu cat totul este pe bani ...

fcsbnuesteaua  •  23 Noiembrie 2019, 07:42

Generatia u21 ..vai mama lor ...ba voi nu ati inteles nu poti juca cu copii in fata unuia care are 170 de meciuri la nationala ...daca mai intra si Radu ...Man si Morutan ...cred ca scorul era dublu cu Spania ...Contra isi merita soarta s-a luat dupa impresari si presa cu astia de la u21 ...a avut dreptate Razvan Lucescu ce a spus despre u21...

portardelegenda  •  23 Noiembrie 2019, 07:00

Un SELECTIONER cu valoare nu ajungea niciodata in situatia data .Convocari la alibi sau pe interes in functie de presiuni publice sau private. Asta a facut Contra . Si a cules ce a semanat . Tanar , fara valente manageriale total depasit de situatie , orgolios si extrem de pus pe cearra. Schimba-ti meseria ca nu ai talent pentru asa ceva Cosmine

ang3ldev1l  •  23 Noiembrie 2019, 03:56
Postat de sharpe pe 23 Noiembrie 2019, 02:30

Sincer, oricând, dar oricând i-as înlocui pe târtârusanu si chiripres... Asta cu apară târtâr e irelevant, poate Radu apara tot, iar chiri nu joaca nimic de când a plecat de la 'teaua, e ori accidentat, ori accidentat, deci... Sa ma lăsați cu elefanții ăștia, iar naționala trebuie reconstruita pe scheletul Radu, Rus, Stanciu, Pușcaș.. Sa ma lăsați și cu fiul principesei, ca este eterna rezerva.. Succes căpriori....

Ce putea sa zica un FRUSTRAT din clanul fazanilor impanati, voi si cu rinamovistii sunteti cancerul nationalei, mereu prezenti la meciuri ca sa aruncati cu obiecte in teren, ori sa-i trimiteti pe unguri in deplasare, iar pe net, in fata televizoarelor, pe stadion, asteptati doar greseala ex-stelistilor/ex-fecesebistilor inca din primul minut, neavand nicio treaba cu jocul nationalei; voi inca de la infiintarae parca existati doar ca sa suferiti in umbra altora.

Bolon Yokte  •  22 Noiembrie 2019, 23:53

Vad la comentarii oameni care nu se pricep dar își dau și ei cu parerea crezîndu-se mari analiști.De Pușcaș care N-A RESPECTAT TACTICA IMPUSĂ luînd el mingea și batînd-scriau ca are curaj,etc.Ăla nu e curaj-e indisciplină tactică!Alte țări la fel fac? Se duce orice amețit sa bata el penalty,etc? sau respecta ce-a stabilit antrenorul?Ionut Radu a gresit muult la E. de tineret,iar suporterii îi strigau-pt. noi ești Dumnezeu??I.Radu greșeste la fiecare meci!Nimic nu-l recomanda sa fie la nationala mare!

deusdat  •  22 Noiembrie 2019, 23:22
Postat de adriann_ pe 22 Noiembrie 2019, 23:08

Numai la noi e posibil ca unu' care freaca banca de un an in Frata sa fie titular iar unu' care joaca meci de meci in serie A sa fie rezerva.

Tătărușanu nu poate fi înlocuit decât dacă joacă slab. Dar el joacă bine mereu. A luat 5 goluri cu Spania și 2 cu Suedia, dar fără să fie vinovat. În schimb Radu la Genoa greșește aproape în fiecare meci. S-a obrăznicit cam repede, a uitat că la CE U21 a încasat 7 goluri în 4 meciuri.

mario_rdfe  •  22 Noiembrie 2019, 22:05
Postat de calicon pe 22 Noiembrie 2019, 21:57

Pai nu antrenorul trebuie sa tina in friu vestiarul? Atunci nu esti un bun profesor.Aici are Radoi ce va de zis

Pai ptr a putea controla un vestiar plin de figuranti cum e asta..trebuie sa te impui cu forta ! Obligat ! Altfel nu ai cum.. trebuie sa mai primeasca cate una dupa ceafa..cum face Petrescu ! Sau sa ii mai injuri..sa ii mai iei tare cum fac multi antrenori...dar nu te lasa presa, ca vezi doamne vorbesti urat jucatorilor..Contra stie ce zic !deci acum in momentul asta trebuie Dan Petrescu antrenor..Mutu si Ganea secunzi, si daca se poate al treilea secund sa fie ala care il injura pe Coman...filmarea aia ! Sa vezi atunci ce le ies astora impresiile din cap...sa vezi ce mananca terenul cand prind cinci minute

mario_rdfe  •  22 Noiembrie 2019, 22:00
Postat de Christian Ciuca pe 22 Noiembrie 2019, 21:41

ce-a fost acolo, debandadă totală, ce sa te mai califici... abia ai reusit să nu se bată-ntre ei, clanurile. Noul antrenor trebuie sa se impună, sa bată cu pumnu-n masă "acuma gata ori nu mai pupati Nationala!", trebuie o mină de fier aici, nu stă la discutii, e ultima-ultima noastră sansă.

Da..Dintre cei mentionati zilele astea, Petrescu pare singurul care sa ii faca pe astia sa stea drepti. Si adus un secund ca Adrian Mutu..sa vad daca sufla figurantii astia in fata lui...plus ca vestiarul l a pierdut pe Sapunaru,un lider..am ajuns urat tare, astia cu doua selectii sa domine vestiarul..iar afara freaca bancile !

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează