FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO Mihai Stoichiță, despre grupa României: „Se putea mai rău, dar să nu fim superficiali”

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2022 09:02 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 10:14

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a revenit duminică în țară, după ce a fost prezent la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024.

„Cred că nu jignim pe nimeni dacă spunem asta” » Opinia lui Bergodi, după ce a văzut adversarele României din preliminarii
TRAGERE LA SORȚI
„Cred că nu jignim pe nimeni dacă spunem asta” » Opinia lui Bergodi, după ce a văzut adversarele României din preliminarii

Oficialul FRF se declară mulțumit de grupa României, dar spune că jucătorii pe care va miza Edi Iordănescu nu trebuie să trateze cu superficialitate meciurile.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre adversarii României în lupta pentru EURO 2024: „O grupă echilibrată”

„Cred că se putea mult mai rău. Trebuie să fim mulțumiți. E o grupă echilibrată, e o grupă în care avem șanse. E clar că Elveția este favorita, dar pentru locul 2 noi suntem cei mai importanți, după ce am văzut în ultimele meciuri.

Nu e o grupă foarte ușoară. Toate echipele vor să ajungă la un turneu final. Trebuie să faci cât mai multe puncte cu echipele care par inferioare României. Cu Elveția ar putea fi un bonus. Trebuie să fii foarte atent în această grupă și să nu o tratezi cu superficialitate.

Cred că toți cei care vor participa la aceste calificări trebuie să-și asume o mare responsabilitate. Jucătorii trebuie să fie conștienți că trebuie să aibă determinare. În ultimele meciuri au demonstrat că pot juca un fotbal foarte bun. În septembrie am relansat naționala, iar anul viitor trebuie să o consolidăm”, a declarat Mihai Stoichiță.

Citește și: 

Răducioiu a izbucnit în studio! FRF și Edi Iordănescu, țintiți: „Minciuni, sunt sătul!”

Stupoare! Mesajul trimis de UEFA către FRF, după publicarea „țintarului” din preliminariile Euro 2024: „Ne pare rău! Am greșit programul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Steliano48
Steliano48  •  10 Octombrie 2022, 15:22

Ce nu convine ?

Steliano48
Steliano48  •  10 Octombrie 2022, 15:21

Nici daca le trageau ,,ei" din urna n-aveau atata noroc ! Ne batem pentru locul trei !

gimiskutze
gimiskutze  •  10 Octombrie 2022, 14:22

Jucatorii sunt ca si cei de la FRF!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează