FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”

George Pușcaș // FOTO: Raed Krishan
George Pușcaș // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 12:51 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 13:31

Gică Popescu a avut un mesaj extrem de dur la adresa lui George Pușcaș, atacantul României care a marcat două goluri în victoria cu Bosnia, 4-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor.

Fostul căpitan al României s-a arătat extrem de deranjat de declarația dată de vârful „tricolorilor”. Pușcaș spusese după meci: „A fost o seară plăcută, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ”.

Gică Popescu se revoltă! Acuză cluburile din Liga 1 de rezultatele de la naționale: „Băi, unde să mai joace juniorii dacă vin străini de calitate îndoielnică?”
REACȚIE
Gică Popescu se revoltă! Acuză cluburile din Liga 1 de rezultatele de la naționale: „Băi, unde să mai joace juniorii dacă vin străini de calitate îndoielnică?”

Gică Popescu se ia George Pușcaș: „M-a lăsat cu gura deschisă. Cu astfel de jucători să mergem mai departe?”

„Am văzut declaraţia lui Puşcaş. Pe mine m-a lăsat cu gura deschisă. Spunea că a fost o seară nemaipomenită şi că singurul lucru negativ care ni s-a întâmplat a fost retrogradarea. Dumnezeule! Cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?!

Cu astfel de jucători vrem să ne batem noi? Va fi cu siguranţă o grupă (n.r. - în preliminariile EURO 2024) mult mai grea decât am avut acum în Liga Naţiunilor. Mergem mai departe cu astfel de jucători care spun că seară în care noi am retrogradat în liga a a treia e senzaţională?! Îmi e foarte greu să diger aceste rezultate”, a spus Gică Popescu potrivit OrangeSport. 

Ce a declarat George Pușcaș după România - Bosnia 

Marcator a unei „duble” în meciul cu Bosnia, George Pușcaș a ținut să le răspundă celor care îl critică tot mai des.  

„A fost o seară plăcută, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ. Este greu când închei grupa cu o victorie și retrogradezi. Nu e plăcut. Trebuie să luăm tot ce a fost bun în meciurile anterioare, să avem grupul pe care l-am format și să continuăm. 

Criticile nu mă afectează. Nu sunt o persoană care să citească presa. Sunt imun la asta. Îmi plac criticile constructive. Ei sunt în fața televizorului, eu sunt pe teren și trebuie să fac tot ce pot. Cu siguranță puteam lua altă decizie, dar așa am decis în acel moment.  

Nu am ce să îmi reproșez, doar să încerc să fac mai bine. Aceste două jocuri ar trebui să fie un punct de plecare, să aducem prospețime și să ne îndreptăm către cât mai multe victorii”, a spus Pușcaș. 

VIDEO  Propunere pentru banca României la GSP LIVE: „De ce FRF nu e capabilă să facă asta? E o mare prostie să gândească așa”

Citește și:

Gică Hagi nu înțelege cum o semifinalistă de la EURO e peste România: „Mi-e imposibil să cred că poate avea jucători mai buni decât ai noștri”

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
zicsieu
zicsieu  •  02 Octombrie 2022, 18:25
Postat de ovidiuvalea pe 02 Octombrie 2022, 15:11

:( :) daca as putea sa iti vad fata de nesimtit ...cum iti permiti sa ma jignesti ... ???? dau ei de tine ...

esti un prost ! vrei sa vezi cum arata fata unui prost ? uita-te in oglinda. prostule!

adriann_
adriann_  •  02 Octombrie 2022, 17:42

Zic sa mergem cu Stanciu care in meciul cu Germania s-a uitat ca Puscas e liber cu poarta goala pe 6 metri si apoi a pus capul in pamant si a sutat in Neuer la scurt, desi era aproape de linia de fund si sansa de a marca era de 1% in cel mai bun caz. Chiar, isi aduce aminte cineva de vreun articol in presa sportiva despre faza asta, care ne-a mancat un punct cu Germania?

Jache1x
Jache1x  •  02 Octombrie 2022, 16:21

Salut

Vezi toate comentariile (21)
Comentează