FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

EXCLUSIV Lovitură pentru Iordănescu: Pușcaș e OUT din lotul naționalei! GSP a aflat cine-l va înlocui pe atacantul din Serie B

George Pușcaș // foto: Imago Images
George Pușcaș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 10:47 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 12:36

George Pușcaș (26 de ani) a resimțit durere la genunchi sâmbătă, înainte de meciul dintre Brescia și Genoa, scor 0-3, și nu a prins foaia de joc. GSP a aflat că Louis Munteanu (20) îl va înlocui pe atacantul din Serie B în lotul național pentru meciurile din această lună. FRF.ro a confirmat ulterior informația anunțată de Gazetă.

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat vineri seara lotul României pentru meciurile din această lună, cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), și deja a pierdut unul dintre jucători.

George Pușcaș, atacant la Genoa, a resimțit dureri la genunchi sâmbătă, înainte de Brescia - Genoa, și a fost lăsat în afara lotului de antrenorul Alberto Gilardino. În consecință, nu se va mai alătura cantonamentului naționalei.

Edi Iordănescu, tranșant în cazul neconvocării lui Ianis Hagi: „Mă simt nevoit să intervin”
CONVOCĂRI
Edi Iordănescu, tranșant în cazul neconvocării lui Ianis Hagi: „Mă simt nevoit să intervin”

Lovitură pentru Edi Iordănescu: George Pușcaș e OUT din lotul naționalei

În aceste condiții, Edi Iordănescu l-a înlocuit pe George Pușcaș cu un atacant de la echipa de tineret. Este vorba despre  Louis Munteanu, vârful de 20 de ani de la Farul, mai ales că face echipă la Farul cu Denis Alibec, așteptat să fie titular în formația României. 

Lovitură pentru Iordănescu: Pușcaș e OUT din lotul naționalei! GSP a aflat cine-l va înlocui pe atacantul din Serie B
Louis Munteanu

Louis Munteanu a înscris 4 goluri în 18 meciuri de SuperLigă în acest sezon, dar nu este în cea mai bună formă, are doar o reușită în ultimele 5 luni.

Pe lângă George Pușcaș, România mai are doi atacanți în lot, pe Denis Alibec (Farul) și Florin Tănase (Al Jazira). Celelalte vârfuri convocate la tineret, la U21, sunt Daniel Bîrligea (CFR Cluj) și Jovan Markovic (CSU Craiova). 

Am încredere în valoarea, potențialul și caracterul jucătorilor, dar ne lipsesc anumiți fotbaliști. Mă gândesc în mod special la cei cu probleme medicale: Chiri, Ianis, Mihăilă, Nicu Bancu, dar și la cei care traversează anumite probleme la nivel de cluburi. 

Să dăm și un exemplu, Drăguș, pe care îl consideram un jucător câștigat pentru echipa națională după evoluțiile sale din Belgia și de la echipa națională. Sunt jucători care ne lipesc, dar această campanie trebuie să fie una de calificare, nu una de scuze. Am încredere în acest grup, sunt sigur că vom avea și alte probleme pe parcursul campaniei. Trebuie să trecem peste ele.

- Edi Iordănescu, selecționer România

Alte știri despre echipa națională: 

Deian Sorescu, înainte de meciurile cu Andorra și Belarus: „Se poate întâmpla orice”

Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
traian_v
traian_v  •  20 Martie 2023, 15:25
Postat de TheWizardOfOz pe 19 Martie 2023, 11:55

Băi nene, jucăm cu Andorra și Belarus...pe ăștia ar trebui să-i batem și dacă jucăm în 10.

POATE castigam cu Andorra daca avem bulan. Cel mai probabil un 0-0 scremut. Belarus ne da de la 3 goluri in sus .

soimiisibiu
soimiisibiu  •  19 Martie 2023, 17:54

Nici o pierdere. E trompetă rău Pușcaș. Sare mingea din el ca din coltul mesei.

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  19 Martie 2023, 17:23

Nu e nici o "lovitura" pentru Edy accidentarea *** de Pușcaș. E noroc ***...Destinul i-a aratat cum trebuia de fapt sa faca selectia de la inceput... Adica Munteanu in locul lui Puscas...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează