FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 / Cornel Dinu, bulversat de antrenamentele lui Cosmin Contra: „Seamănă cu croșetatul bunicii pe timpuri”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 11:52

Cornel Dinu a avut un discurs dur la adresa selecționerului Cosmin Contra, după victoria chinuită a României în fața Maltei, scor 1-0. 

„Mister” susține că a urmărit câteva antrenamente ale lui Contra și a fost uimit când a văzut exercițiile pe care acesta le face cu jucătorii. 

„Nu ştiu ce se antrenează. Eu am văzut nişte antrenamente la televizor, probabil de încălzire, care seamănă cu croşetatul bunicii pe timpuri. Adică pe perechi, cel din faţă stă cu mâinile în lateral, parcă are mosorul de lână, şi ăla din faţă strânge lâna şi trece printre mâinile lui. Antrenăm ori croşetatul, ori furatul, rapiditatea la mâini. 

Pe el (n.r. - Contra) l-a salvat faptul că are acţiuni de la lună la lună, că dacă avea în fiecare zi, nu rezista până acum. Dar e vorba de capacitatea acestei Federaţii de a alege oameni. Contra nu are nicio experienţă şi nu a rezistat nicăieri. 

Şi este şi un antrenor tânăr, care nu a rezistat pe nicăieri mai mult decât un an. Are el capacitate de sinteză? Aici, în patru zile, trebuie să faci jocul echipei, să faci nişte exerciţii. Eu, ce văd, mă crucesc, în antrenamentele lor. Nu văd niciun fel de premeditare, de scheme”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
titanium
titanium  •  09 Septembrie 2019, 21:11

da, îhî, are direptate ! cine, io șeful ???????!!!

1060898257316456
Marin Mihai  •  09 Septembrie 2019, 16:49

Comentariul pertinent si dureros de adevarat. Cum federatia obliga cluburile sa joace cu doi jucatori sub 21 de ani,la fel de bine sa oblige cluburile sa interzica vanzarea jucatorilor sub 23 de ani.

ray51
ray51  •  09 Septembrie 2019, 14:32

Crosetat, necrosetat, oricum ce-a fost aseara din partea echipei noastre nu seamana cu o partida de fotbal. N-am vazut 2 faze legate intre cei 2 atacanti: cu pase scurte, driblinguri, punere in situatii de sut, etc. Cum erau odata Ionescu si Dumitriu, de exemplu. Daca joci cu 2 atacanti, trebuie sa-i pui sa conlucreze pe spatii mici, sa nauceasca apararile, sa le destabilizeze. Sa-i arunci asa in fata, doar-doar se va lega ceva... e lipsa de competenta fotbalistica.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează