FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cosmin Contra, criticat chiar și în Spania! As: „E greu de înţeles de ce n-are încredere în Ianis Hagi”

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 11:20

După România - Norvegia 1-1, cotidianul AS a criticat alegerea selecţionerului Cosmin Contra de a-l ţine rezervă pe Ianis Hagi, „unul din cei mai talentaţi şi de mare perspectivă jucători din fotbalul românesc. Noroc că Mitriţă l-a suplinit bine pe poziţia lui”. 

Spania a beneficiat de golul norvegianului Sorloth din prelungirile meciului cu România şi presa din Madrid remarcă misiunea foarte complicată a „tricolorilor” din ultimele două partide. Cotidianul AS a punctat absenţa lui Ianis Hagi, criticând alegerea lui Cosmin Contra. 
 

E dificil de înţeles de ce selecţionerul, având la dispoziţie o generaţie U21 care a reuşit în vară calificarea la JO 2020, nu are deplină încredere într-unul dintre cei mai talentaţi şi de mare perspectivă jucători din fotbalul românesc. Fără fiul marelui Gică în teren, României i-a lipsit imaginaţia pe ultimii metri”, au notat spaniolii. 

„Depinde doar de ea” 

Sursa citată l-a remarcat pe Mitriţă: „Spre norocul românilor, cel care a ocupat poziţia din spatele vârfului s-a descurcat excelent. Mitriţă, extrema lui New York City, l-a suplinit bine şi a şi marcat după o superbă acţiune personală. Rezultatul final egal din acest duel pe viaţă şi pe moarte de la Bucureşti e insuficient însă pentru ambele echipe. Până în minutul 90+2 reprezentativa lui Contra era cu un picior şi jumătate la Euro 2020, dar şi aşa depinde doar de ea să ajungă la turneul final, în vreme ce Norvegiei îi trebuie un autentic miracol”. 

3 din cele 7 meciuriîn care a jucat în preliminarii l-au avut titular pe Ianis Hagi. În total, 379 de minute, doar cu Feroe şi Malta ca integralist. În opt meciuri la naţionala mare, a reuşit un assist, cu Malta

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

 

CITEȘTE ȘI: 

Bookmakerii au afișat cotele: ce șanse ne mai dau în acest moment să ajungem la Euro 2020

Cosmin Contra își pregătește ieșirea?! Cum a răspuns la întrebarea: „Plecați chiar dacă ne calificăm la baraj?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
sexilian
sexilian  •  16 Octombrie 2019, 19:08
Postat de vlad.dracul pe 16 Octombrie 2019, 13:27

Că n-are suficientă valoare, cel puţin deocamdată (da' timpu' tot trece şi Ianis tot nu creşte valoric), de-aia nu-l bagă. Dacă nici într-un meci cu desculţi ca Malta sau Feroe nu dai un hattrick, ca purtător al măreţului tricou cu număru' 10, atunci... e clar că n-ai valoare.

unii zic ca s-ar fi lasat de fotbal si se apuca de oi si-a facut el niste calcule...........

adriann_
adriann_  •  16 Octombrie 2019, 15:55
Postat de cneius pe 16 Octombrie 2019, 12:50

Bineinteles ca ne vor la Euro, 4 meciuri se joaca in Romania si nu ar da bine pentru UEFA (incasari, reclama, etc) o necalificare a noastra. E logic si s-a vazut si la acel penalty care a fost inventat de arbitru !

Daca arbitrul tragea cu noi ne lasa atacul ala la ultima faza. Nu mai vorbi prostii.

103646974390573
Jean Desaintgermain  •  16 Octombrie 2019, 13:31

In Toata Istoria Fotbalului Romanesc nu Am Avut Un Antrenor (Cine La Facut?! ) Fara O Idee De Joc , Fara Tactica , Optimism "Psihologic" = 0 . Caracter De Mahala … Am Cumulat Numai "2" Puncte Cu "Schiorii" Rusine FRF ! Legati-va Un Pietroi De Gat , Cu Viorica Dancila Si Aruncati-va In Marea Nordului ; Da-ti Demisia Astazi : Prostul Fotbalului : " Contra = Limbric "... Avem Jucatori Foarte Buni , Dar Pacat Ca I-a Condus Un "***".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează