FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Daniel Pancu îi ia apărarea lui Cosmin Contra: „Alea sunt înjurături cu dragoste, dar voi nu aveți cum să înțelegeți”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 19:42

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, îi ia apărarea lui Cosmin Contra, după înjurăturile adresate de selecționer lui George Pușcaș pentru penalty-ul ratat în meciul dintre România și Norvegia, scor 1-1. 

„Alea sunt înjurături cu dragoste, dacă mă întrebați pe mine. Doar cei care nu au făcut fotbal nu înțeleg. Se vede urât, ești un exemplu pentru copii, pentru că ești o persoană publică. 

Dar în momentele alea, sunt înjurături cu dragoste, dar voi nu aveți cum să înțelegeți”, a spus Pancu, la finalul meciului dintre Rapid și Petrolul, 1-0.

După meciul naționalei, Cosmin Contra a recunoscut greșeala: „Am greșit. Se mai întâmplă astfel de lucruri pe teren. Îmi cer scuze. Am vorbit deja cu Pușcaș”.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // EXCLUSIV FRF a reacționat după gestul golănesc al lui Contra: „Cosmin a greșit! A avut o discuție cu Pușcaș la finalul meciului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  17 Octombrie 2019, 10:59

Din astfel de declaratii iti dai seama cui da FRF licenta de antrenor. I as retrage-o imediat fara drept de profesare . Mai Pancule ai trecut degeaba prin fotbal ca n-ai inteles nimic din el, f..*** (cu dragoste normal)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mongolia2060
mongolia2060  •  16 Octombrie 2019, 21:46

Pancu vorbeste in cunostinta de cauza, tot din dragoste i-a invinetit ochiul Tamas.

iulihenry14
iulihenry14  •  16 Octombrie 2019, 20:46

Da ba pancone ba...Anceloti, Guardiola, Wenger, Ferguson si restul antrenorilor injurau de rupeau cand gresea un jucator. Asa e. Doar cine n-a facut fotbal nu intelege. Vezi ca in 3-4 etape maxim pleci. Sa vezi atunci injuraturi cu dragoste ce o sa primesti de la galerie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează