FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // De ce a lipsit Mitriță de la națională până acum? Explicația oficială venită de la FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 22:19

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a explicat motivele pentru care Alexandru Mitriță n-a mai fost convocat la naționala României pentru ultimele meciuri. 

„Mitriță n-a mai venit la echipa națională în două perioade. La sfârșitul lunii mai, Mitriță nu juca la New York, apoi a început să joace. Știu că n-a venit în iunie la națională din cauza unei accidentări. În septembrie, el avea meci de campionat duminică seară și ar fi ajuns în România în cursul zilei de marți. Programarea pentru meciul cu Spania era joi. 

El a fost jucătorul numărul 1 la națională aseară. Dacă va continua așa probabil că și nedormit va juca bine la echipa națională”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport. 

Alexandru Mitriță a făcut un meci remarcabil împotriva Norvegiei, scor 1-1, reușind, pe lângă nenumăratele acțiuni personale, singurul gol al „tricolorilor”.

VIDEO / Reacția lui Mitriță după meciul cu Norvegia

9a fost nota primită de Alexandru Mitriță pentru evoluția din meciul cu Norvegia, fiind cel mai bun de pe teren

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cosmine, cum era cu fusul orar? » 3 mituri spulberate de Alex Mitriță la meciul cu Norvegia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
123933885588721
Con Dasca  •  17 Octombrie 2019, 09:20

Dragii jurnaliști. Țin sa precizez sunteți penibili . Credeți ca Mitrita e salvarea echipei naționale? O echipa naționala se construiește pe o structura bine pusă la punct de federali cluburi și antrenori. Dar noi ce avem bălăcăreala la cluburi la federatie și antrenor care din punctul meu de vedere nu e corect cu mulți jucatori . Câți care au jucat, sunt titulari la echipele de club? Toți va gândiți doar la bani nu faceți nimic cu inima . Jucătorii nu au nici o vina atât pot le mulțumim pentru dăruire . Succes tuturor și sanatate

138672209828437
Gelu Oanca  •  17 Octombrie 2019, 08:15

Mitrita nu juca la echipa si nu a fost chemat, dar Chiriches, Maxim, Chipciu, jucau la echipa de club, dar erau chemati la nationala, asta este moftul selectionerului. Nistor cel mai bun mijlocas din tara nu joaca , joaca Marin care este rezerva la AJAX abia prinde banca.

j0k3r
j0k3r  •  17 Octombrie 2019, 08:08
Postat de Christian Ciuca pe 16 Octombrie 2019, 22:41

e mic, firav, fragil, il ia vintu... insa e mingicar, are tupeu, ia mingea dribleaza si trage, se uita-n fata, nu sta pe ginduri, actioneaza, e indispensabil de-acum, pacat ca ai un Coman si un Hagi si aia acelasi profil ofensiv si ii tii pe bara, iti bati joc de ei..

e pacat ca ii ai...PT CA SUNT INUTILI. jucatori laudati aiurea de presa. se vede asta si la echipele de club. va imbatati cu apa rece. apropo gsp, voi stiti ca asta e ex Craiova, nu? voi stiti ca nu e stelist, ci Craiovean? cum aveti tupeul sa il laudati atat? daca vede gigi?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează