FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Ianis Zicu, despre conflictul dintre Cosmin Contra și George Pușcaș: „Asta a fost cea mai mare problemă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 22:32

Ianis Zicu (35 de ani), antrenorul celor de la Farul, a comentat cea mai controversată fază a meciului de aseară dintre România - Norvegia (scor 1-1), când selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) l-a înjurat pe George Pușcaș (23 de ani), după ce atacantul a ratat un penalty.

Asta este cea mai mare problemă, că Pușcaș nu a respectat indicațiile antrenorului. Dar și reacția lui (n.r. a lui Contra) trebuia să fie alta, de asemenea.

România a jucat mai bine în repriza a doua, mult mai bine. Nu mai contează fusul orar la Mitriță. E un jucător foarte bun și sperăm să rămână mult timp la acest nivel. Și Stanciu a jucat foarte bine, fundașii centrali la fel”, a spus Zicu la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Zicu a comentat și situația Farului, echipa pe care o antrenează din această vară. În etapa care s-a jucat miercuri, 16 octombrie, formația din Constanța a învins-o pe U Cluj, scor 3-2.

Farul este pe locul 8 al clasamentului din Liga 2, cu 18 puncte acumulate.

„Eu cu acești jucători de la Farul pot să fac lucruri bune. Puteam să avem mult mai multe puncte, însă am pierdut câteva meciuri pe care le-am controlat de la cap la coadă.

Încercăm să avem un gazon cât mai bun. Arăta mult mai rău când am venit eu în vară. Udăm și noi la furtun, cum putem. Nu avem condițiile necesare, cu telecomandă noaptea sau cum mai e acum în fotbalul dezvoltat”
Ianis Zicu, antrenor Farul Constanța

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // EXCLUSIV FRF a reacționat după gestul golănesc al lui Contra: „Cosmin a greșit! A avut o discuție cu Pușcaș la finalul meciului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  17 Octombrie 2019, 00:47
Postat de deusdat pe 16 Octombrie 2019, 23:48

Păi dacă am jucat așa de bine cum de n-am câștigat?

Am jucat ca niciodata, am pierdut (calificarea) ca-ntotdeauna.

deusdat
deusdat  •  16 Octombrie 2019, 23:48

Păi dacă am jucat așa de bine cum de n-am câștigat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează