FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // VIDEO George Pușcaș, schimb tensionat de replici cu jurnaliștii: „Pot să plec?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 00:25

România a remizat cu Norvegia, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. George Pușcaș (23 de ani) a ratat o lovitură de la 11 metri, a fost înjurat de selecționerul Cosmin Contra, iar după meci a avut un schimb tensionat de replici și cu jurnaliștii.

Conștient de situația ingrată în care se află, Pușcaș a încercat să „negocieze” cu jurnaliștii prezenți la „zona mixtă”.

Pușcaș: Întrebări cumsecade, vă rog?
Jurnalist: Noi întrebăm, jucătorul decide dacă răspunde sau nu.
Pușcaș: Pot să plec? 

Pușcaș a lămurit situația

Vârful lui Reading a acceptat până la urmă să discute cu jurnaliștii și a explicat succesiunea evenimentelor de la penalty-ul ratat: „Inițial Stanciu era desemnat. Am vorbit cu el, mi-am asumat responsabilitatea și am bătut eu. Simțeam că dau gol. Din păcate am ratat, i se poate întâmpla oricăui atacant”.

Pușcaș: „Altă întrebare”

Întrebat și despre reacția reprobabilă a selecționerului Contra, care l-a înjurat după meci, Pușcaș a spus: „Probabil de la nervi a fost. Era presiunea prea mare. Asta se întâmplă la fotbal. Nu știu, nu am mai avut de-a face cu așa ceva. Poate din cauza presiunii și a tensiunii a reacționat așa. Nu știu ce mi se pare normal. Altă întrebare”, a spus atacantul.  

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

CITEȘTE ȘI: 

Contra a recunoscut! Ce a făcut după ce l-a înjurat pe Pușcaș: „F*** morții mă-tii!”

CALCULE Suntem obligați să scoatem cel puțin 4 puncte cu Suedia și Spania: care sunt celelalte condiții pe care trebuie să le îndeplinim

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
2423273581325265
Bretzeland Covrigi Pretzel  •  16 Octombrie 2019, 18:17

tipic...romanesc. cum putem avea asteptari la un joc de fotbal modern, cum au ajuns sa joace cam toate reprezentativele Europei cand jucatorii romani convocati au mentalitatea limitata si pe deasupra refuza evolutia?? am ramas inglodati in fotbalul anilor '70. noi am facut 2 puncte din 4 meciuri cu echipele contracanditate la calificare si acum ne asteptam sa facem 4 puncte din 2 meciuri cu echipele favorite ale grupei. incepem iar cu iconitele si tamaia prin vestiare???

2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  16 Octombrie 2019, 18:07

cat de penibili trebuie a devenim ca sa se schimbe ceva..am ajuns asa de penibili ca ne-au facut praf norvegia la noi acasa..ce mai speram????suedia e mai buna..adioo calificare ...sa nu fim in stare sa facem doua pase tot meciul?????cred ca si insulele feroe paseaza mai mult ca noi...romania smecherilor ,se joaca doar pe pile si pe prieteni..saracu stanciu,ca de obicei zero,nici nu stia pe unde e ,si totusi ramane in anturajul ehipei nationale , incredibil ,fara cuvinte,schimbati totul sau lasati-va de fotbal ca e mai bine

paul801
paul801  •  16 Octombrie 2019, 17:53
Postat de Bolon Yokte pe 16 Octombrie 2019, 15:48

Pușcaș crede ca e la naționala de tineret încă! Deși Guriță decisese ca STANCIU SA EXECUTE 11 M., ia Pușcaș mingea și cu cea mai mare neseriozitate bate la mișto penalty!! În meci decisiv pt. calificare! Apoi la interviuri-asta e etc!?? Bobiță ce-ai facut mă?.N-a jucat nimic aseara ! nici el nici Andone! Daca avea valoare nu era la Reading.Andone e praf! Cred ca mai bine jucau Budescu și Alibec!

''superstarrul'' Stanciu ne-a ratat destule...Bravo copilului ca a avut sange in instalatie

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close