FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Cornel Țălnar, scouter-ul naționalei, a spionat Norvegia la meciul cu Spania » Raport pentru Cosmin Contra: „Schimbă ușor sistemul, iar fundașii urcă mult și vin cu multe centrări”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 16:40

Norvegia, adversara României din preliminariile EURO 2020, a obținut un egal dramatic cu Spania, 1-1, după un gol marcat din penalty în minutul 90+2. 

  • România - Norvegia e  pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV 
  • Partida se va juca în fața a 30.000 de copii, după ce UEFA a sancționat România și a interzis accesul suporterilor la meci

Cornel Țălnar, scouter-ul naționalei, a urmărit meciul dintre Norvegia și Spania și i-a prezentat selecționerului Cosmin Contra detalii despre jocul echipei antrenate de Lars Lagerback. 

Țălnar a remarcat că fundașii norvegienilor urcă foarte des în atac și că echipa schimbă des și foarte bine sistemele de joc, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal. Remarcații fostului antrenor au fost Martind Odegaard și Joshua King, marcatorul golului. 

Ce a scris Țălnar în raport, conform site-ului FRF:  

1.„Norvegia a început într-un 4-4-1-1, schimbat apoi, după golul Spaniei, în 4-4-2, și a încheiat jocul într-un 4-3-3 foarte ofensiv. Schimbă ușor sistemul și se adaptează rapid”.

2. Fundașii laterali urcă foarte mult în atac. De altfel, Elabdellaoui, apărătorul dreapta, a fost faultat în careu de portarul Spaniei, în prelungiri”. 

3.Vin cu foarte multe centrări periculoase în careu, au făcut asta mai ales pe final, atunci când au introdus doi atacanți înalți. Auturile sunt, de asemenea, executate lung, spre careu, pentru devieri pe bara a doua”

4. „Este adevărat că Spania a jucat fără 6-7 titulari, dar Norvegia a luptat până la final. Nu am văzut recent Spania atât de dominată. Munca și efortul nordicilor le-au fost răsplătite. Au avut și șansă, dar și susținerea incredibilă a publicului, mai ales în ultimele 20 de minute” 

5.Atenție mare la Ødegaard, un fotbalist foarte tehnic, și la King, atacant foarte mobil. Dar stau bine pe toate posturile. Până și portarul are calitate, distribuie mingile cu foarte mare siguranță” 

6. „Dintre ultimele trei partide, cel cu Norvegia mi se pare cel mai greu. Am văzut toate meciurile adversarelor din această grupă, iar Norvegia mi se pare peste Suedia.”

Clasament

 

 

Programul etapei

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Ciprian Marica, analiză tăioasă după meciul cu Feroe: „E greu să creezi o idee de joc” » Critici pentru Ianis Hagi și Florinel Coman + îl cere pe Dan Nistor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
loko1
loko1  •  13 Octombrie 2019, 19:19
Postat de fairplayromania pe 13 Octombrie 2019, 17:08

Contra nu este antrenorul României, iar echipa este facută de Becali si Hagi, asta a notat în agendă !

Cu avantaj financiar la Contra !Ții tu în teren o gloabă zeflemistă,cu un IQ sub cel al lui Bloc notes,care șutează când trebuie să paseze,și invers și Nistor care duce pe Dinamo de unul singur,nu are loc în echipă.

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Octombrie 2019, 17:08

Contra nu este antrenorul României, iar echipa este facută de Becali si Hagi, asta a notat în agendă !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează