FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA //

ROMÂNIA - NORVEGIA // Dan Petrescu e categoric: „Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular la națională”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 22:16

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a insitat să-l laude pe Ianis Hagi, 20 de ani, cel care la meciul cu Insulele Feroe, câștigat cu 3-0, a purtat pentru întâia oară tricoul cu numărul 10 la prima reprezentativă. 

„Încă de când era în România, am spus că Ianis Hagi era cel mai bun jucător din campionat.Tot timpul am spus asta, nu doar pentru că sunt prieten cu Hagi. 

Contra a decis foarte bine să îi dea numărul 10 şi să îl bage titular, pentru că Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular”, a declarat „Bursucul”, potrivit TV Telekom Sport. 

5a fost nota primită de Ianis Hagi pentru prestația din meciul cu Feroe, 3-0. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost integralist

„N-a fost scor mincinos”

Petrescu a comentat și victoria „tricolorilor” din Feroe: „Nu poţi să spui că a fost un scor mincinos, pentru că echipa mai bună, care a dominat tot meciul, a fost România. Nu contează când dai goluri, important e că le-am dat, că am câştigat şi că nu am primit gol iar”, a mai spus antrenorul CFR-ului. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // „Balonul de Aur” Ada Hegerberg, conflict deschis cu Martin Ødegaard: „Tocmai acum ți-ai găsit?! Teribil!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  14 Octombrie 2019, 17:52

LUATII NR 10 NU-L MERITA............POATE MAI TARZIU?????????

877060402419746
Ion Raiciu  •  14 Octombrie 2019, 10:10

Afirmatii de curtoazie care sa bata bine la tasu'. A gresit multe pase cu Feroe si a jucat in aceeasi nota cu Coman si Andone in atac. E diferenta mare fata de tasu'. E fragil , nu are forta, nu are tehnica buna in regim de viteza ( ca foarte multi fotbalisti romani) si viteza de reactie scazuta. Astea sunt minusurile fata de tasu', iar singurul plus este lovirea mingii bine cu ambele picioare. De aici si pana a fi lider de echipa nationala mai este nevoie de dovezi concludente. Oricum echipa nationala aleasa de Contra este eterogena si s-a vazut jocul haotic practicat cu Feroe. Daca nu schimba tactic cel putin 4-5 jucatori cu Norvegia va fi dezastru.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Octombrie 2019, 09:58
Postat de pe 14 Octombrie 2019, 08:44

... de unde naiba tot apar ?!!! *** aia lipsiti de caracter care - NUMAI fiindca ASA vrea AIA ... a LOR - vin aici si-SI PERMIT sa SPURCE fix acele nume si persoane datorita carora fotbalul romanesc a AJUNS vreodata sa insemne CU ADEVARAT ceva si INCLUSIV datorita IMPLICARII carora inca MAI contam cat de cat la nivel international ...

Tinere, numele alea se spurcă singure, prin tot ceea ce fac. Nepotismul este o mare plagă a societății. Dacă ție-ți place fenomenul, n-ai decât.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează