FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // EXCLUSIV Link-ul, bată-l vina! Cum au rămas 80 de copii de la CSA Steaua pe dinafara Arenei Naționale » Părinții, revoltați: „Nu e normal!”

Articol de , - Publicat marti, 15 octombrie 2019 11:44

Majoritatea echipelor de juniori din București vor avea copii în tribune la meciul din această seară dintre România și Norvegia. Nu și CSA Steaua! 

Motivul? Clubul Armatei nu a trimis la timp tabelele nominalte către FRF, lucru care i-a revoltat pe părinții copiilor!

„Am învoit copiii degeaba de la școală pentru meci, că ei au uitat să trimită tabelele. Nu e normal. Copiii sunt foarte dezamăgiți pentru că ei știau că vor vedea meciul”, a spus unul dintre părinții copiilor de la CSA Steaua. 

80 de copiivoia CSA Steaua să trimită la meciul de pe Arena Națională din această seară

„În link-ul primit de la FRF nu era niciun formular”

Informația a fost confirmată de managerul echipei de fotbal a CSA, Cristian Neagoe, care însă a dat vina pe FRF pentru această eroare. 

FRF ne-a trimis un link, dar de acolo lipsea tabelul. Noi am făcut copii de pe tabelele realizate de noi de mână și am trimis sub această formă către FRF.

Termenul de înscriere a fost până pe data de 4 octombrie, noi am cerut să ne înscriem pe data de 2. Apoi, pe data de 3 ne-au transmis un mesaj cu un link unde trebuia să fie un tabel, dar nu era niciun tabel. E adevărat că e o situație neplăcută. Noi ne pregătisem cu autocarele, eram gata pentru meci”, a declarat Cristian Neagoe pentru GSP.ro. 

ROMÂNIA - NORVEGIA // EXCLUSIV Link-ul, bată-l vina! Cum au rămas 80 de copii de la CSA Steaua pe dinafara Arenei Naționale » Părinții, revoltați: „Nu e normal!”
Cristian Neagoe

30.000 de copii și însoțitorivor asista la meciul dintre România și Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

EXCLUSIV Scandalul cu Talpan l-a transformat în urmărit penal! CSA Steaua, reprezentată în delegația oficială de Ducu Petre, acuzat de ultraj: „Nu știu dacă e normal, nu cunosc legile”

EXCLUSIV Cosmin Contra are două oferte concrete! » Selecționerul are deja variante de rezervă dacă ratează calificarea cu România la Euro 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Octombrie 2019, 20:17

Când vezi tâmpenii din astea.....Așa și care era problema, mergeau pe Lună și nu aveau loc ??!!! Sunt copii , nu contează de la ce club sunt dar ei se gândeau ca la o zi de Crăciun ! Ce să te faci cu adulții....

zagna
zagna  •  15 Octombrie 2019, 19:59

Talpanistii nu au acces la internet ? Nu-i nimic, castiga jr. la TAS ! Copiii sa stea acasa !

fremenul
fremenul  •  15 Octombrie 2019, 17:46
Postat de standart pe 15 Octombrie 2019, 16:34

Crezi ca e bine sa razi de ciobani? Sa n-ai parte de telemea, de pastrama, de muschiulet de berbecut la gratar! Sa mananci balast si tubulatura la cantina unitatii, conform normei de hrana. Sic! Salt inainte! Culcat!

Acum fugi la "palat" sa-ti dea jiji branza-n gura, fcfcsbistule! Retine: vOI tineti cu fcfcsb 2003 Popesti Leordeni. Noi cu CSA Steaua Bucuresti.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează