FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Gabi Balint, surprins de echipa aleasă de Contra: „Nu vrea să profite de forma lui Nistor”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 20:44

Gabi Balint a comentat echipa de start a României pentru meciul cu Norvegia și a spus că, în opinia lui, Mihai Bordeianu era mai potrivit în linia de mijloc, în locul lui Paul Anton. 

Cred că era mai potrivit Bordeianu. Dar cred că a contat experiența lui Anton, nu cum a jucat Feroe. La fel a fost și în cazul lui Stanciu. E titular pentru că are experiență. Cred că așa a pregătit Contra meciul, a mizat pe experiență. 

Nistor e mai ofensiv. Nu putea juca în lui Anton, că nu am fi avut închizător. Nistor e în formă, dar Contra pare că nu vrea să profite de asta. Măcar să fi jucat în Feroe, dacă nu avea în plan să joace cu el de la început azi. E în mare formă, impulsionează mijlocul. Mi-a plăcut în ultimul timp”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport. 

„Mă surprinde că joacă Bancu. Mă așteptam să joace Toșca, care e mai defensiv. Sperăm ca Bancu și Mitriță să ne aducă un plus pe faza ofensivă” 
Gabi Balint 

România: Tătăruşanu - Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu - Anton, Marin - Deac, Stanciu, Mitriţă - Puşcaş 

CITEȘTE ȘI:

Norvegienii se tem de copii :D » Vor să iasă de pe teren dacă sunt scandări rasiste

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Octombrie 2019, 21:54

Nu ma asteptam sa joace astazi Nistor pt ca are prea putina experienta internationala. Dar cu Faroe putea juca lejer in locul lui Stanciu, care cu ocazia asta era si mai odihnit pt meciul de azi.

kordell
kordell  •  15 Octombrie 2019, 21:47

Mai bine , avem nevoie de el vineri .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează