FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Mesajul lui George Ogăraru devenit viral înainte de România - Norvegia: „Care record, oameni buni?! România e deținătoarea unor recorduri de suspendări”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 17:38

George Ogăraru, actual director de scouting la Viitorul, a avut un mesaj care a devenit viral pe Facebook înainte de România - Norvegia.

Fostul internațional a vorbit despre faptul că România va avea doar copii pe Arena Națională, după ce UEFA a sancționat România după meciul cu Spania, și a criticat atitudinea fanilor care au creat probleme, dar și faptul că FRF nu încearcă să remedieze problemele create de aceștia. 
 

„Care record, oameni buni? Probabil ați observat în ultimele zile faptul că se tot vorbește despre stabilirea unui record de prezență a copiilor pe stadion, la un meci de fotbal. Și ce mândri vom fi când acest record o sa fie înregistrat tocmai în România. 

Apreciez prezența de spirit a FRF și ideea de a prelua proaspătul exemplu dat de Partizan Belgrad . Totodată mă bucură faptul că mulți copii vor avea posibilitatea de a susține nationala României «la fața locului»! 

Dar 

1. Să nu uităm faptul că acești copii sunt într-o situație «privilegiată» doar pentru că accesul publicului major este interzis din cauza unei noi suspendări dictate de forul european! Oportunitate 

2. România este, înainte de obținerea acestui «probabil record», deținătoarea altor recorduri de suspendări, atât la nivel de echipe de club, cât și la echipă națională. Problemă 

3. Național Arena este neîncăpătoare pentru cei peste 60.000 de copii orfani împrăștiați prin centre de plasament, fundații, pe strazile României... Trist 

4. Să realizăm că am ajuns, «datorită decenței» unor «suporteri» ai României, să ne bazăm pe susținerea sinceră a unor copii într-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European! Ce moment deosebit! Sunt sigur că vor face o atmosferă minunată și nu cred că vor fi nici huiduieli în timpul intonării imnului naționalei adverse, nici scandări rasiste și nici salturi în teren cu diferite intenții. Normalitate 

5. Dacă înțelegem, chiar și în al 12-lea ceas, faptul că minorii de azi sunt suporterii de mâine, atunci poate ne schimbăm cu toții modul agresiv de exprimare, total neadecvat unei țări civilizate din secolul XXI. Felul în care vor crește acești pui de români este influențat de noi toți, ei nu depind doar de străduința părinților! Este o vorbă în popor care spune că «este nevoie de un sat ca să crești bine un copil». Așadar, să ne asumăm cu toții viitorul țării noastre prin îndrumarea acestor copii. Pentru cei suspendați e prea târziu. Educație”  
Geroge Ogăraru  

CLASAMENT

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

 

VEZI ȘI: 

 Ce le pregătește Contra norvegienilor?! Selecționerul a surprins la antrenamentul oficial de aseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
icobescu
icobescu  •  15 Octombrie 2019, 21:35

Sunt tot felul de tehnologii acum de detectare a *** ( *** ) si needucatilor de pe stadioane si interzicerea lor la meciuri, dar ori nu se doreste acest lucru ori si-Au dat seama ca ar trebui interzisa jumatate din romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fantasma
fantasma  •  15 Octombrie 2019, 20:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Duceți-vă bă la muncă și nu mai bateți câmpii. Nimeni pe lumea asta nu-ți dă bani nemunciți!

shynetm
shynetm  •  15 Octombrie 2019, 19:45

Un mesaj corect. Ceea ce nu inteleg eu, acei dobltoci care provoaca aceste suspendari, sunt incapabili sa invete din greseli? Si ei sufera, ei fiind ultrasi care respira fotbal, le convine sa creeze dificultati Nationalei pe care o sustin? Din acest comportament nociv, repetatat la nesfarsit, reiese incapacitatea Romaniei de a progresa. Nu tine de politic, de conspiratii sau coruptie, tine efectiv de prostia romanilor care isi taie din nou si din nou craca de sub picioare. Desteapta-te Romane odata!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close