FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // UEFA le-a prezentat scuze norvegienilor în problema biletelor la meciul de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 15:41

UEFA a fost sesizată de Federația Norvegiei, după ce nordicii au aflat că România va fi susținută în această seară de peste 30.000 de copii și însoțitori, deși naționala noastră trebuia să joace fără spectatori meciul de pe Arena Națională. 

Oficialii UEFA le-au prezentat scuze norvegienilor pentru că le-au pus la dispoziție doar 200 de bilete pentru meciul de diseară, în condițiile în care naționala lui Cosmin Contra va fi susținută de peste 30.000 de suflete. 

„UEFA ne-a prezentat scuze atât verbal, cât și scris”, a anunțat Svein Graff, managerul pe partea de comunicare a nordicilor. 

Norvegienii au avut o ședință și au stabilit ce au de făcut dacă vor mai apărea probleme legate de scandările rasiste și xenofobe, așa cum au fost la precedentele meciuri ale României cu Malta și Spania. „Sperăm să nu existe astfel de probleme legate de rasism și xenofobie. Însă, dacă vor fi situații neplăcute, vom face tot ce trebuie făcut atunci, pe moment”, a mai zis Graff. 
 

„Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut”
Lars Lagerback, selecționer Norvegia

Match preview România - Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // EXCLUSIV Link-ul, bată-l vina! Cum au rămas 80 de copii de la CSA Steaua pe dinafara Arenei Naționale » Părinții, revoltați: „Nu e normal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  15 Octombrie 2019, 17:30

De acord cu comentariul. Mi se par jignitoare si provocatoare declaratiile norvegienilor (in speta ale selectionerului lor). Cum sa te temi de niste copii? E clar ca le e frica si lor de acest meci. O infrangere aici i-ar scoate si pe ei din calculele calificarii. Astfel de declaratii ma fac sa-mi para si mai rau ca n-am avut 55000 de oameni in tribune, care sa puna o presiune reala asupra adversarilor. E clar ca astia ne considera in continuare o tara bananiera, din lumea a treia (ceea ce, pana la un punct, este adevarat) si bine ar fi sa le tragem o mama de bataie sa ne tina minte. Cum sa le jignesti pe gazde in casa lor, oricare ar fi conjunctura? Asa ceva nu se face, iar daca ei se cred superiori, trebuiau sa stie aceasta minima lectie de bun-simt!

tandd
tandd  •  15 Octombrie 2019, 16:52
Postat de robertino2 pe 15 Octombrie 2019, 16:49

Inca un roman care ii invata civilizatia pe norvegieni. Aia sunt in CL la civilizatie, noi suntem in divizia W.

sa intelegem ca ei sunt perfecti si noi ar trebui sa tacem doar fiindca ei sunt......norvegieni

tandd
tandd  •  15 Octombrie 2019, 16:51
Postat de dora pe 15 Octombrie 2019, 16:04

Norvegienii cauta scandal daca se tem de eventuale scandari de rasism și xenofobie din partea copiilor. Ar trebui sa ne ceara scuze ptr declaratiile deplasate facute la adresa copiilor nostrii. A caror prezenta in tribune se pare ca ii deranjeaza. Jenanta atitudine a nordicilor.

de acord,pana la urma sunt oaspeti intr-o tara si te jignesc direct fara ca nimeni sa ia vreo pozitie oficiala,traim in romania ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează