FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Victor Pițurcă sare în apărare lui Cosmin Contra: „E aproape imposibil să câștigăm tot. Nu se răstoarnă pământul dacă pierdem!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 18:30

Victor Pițurcă (63 de ani), selecționerul care a calificat România la trei turnee europene, a analizat șansele formației lui Cosmin Contra pentru EURO 2020.

„Sper să câştigăm, dar mă gândesc că şi un rezultat de egalitate ne ţine în cărți. Atunci depindem de rezultatul Suediei cu Spania. Programul acestor ultime 3 jocuri este unul infernal. Foarte greu, foarte dificil. E poate aproape imposibil să câştigi toate punctele puse în joc. 

Eu văd un joc bun din partea jucătorilor noştri. Văd că se exagerează în presă că va fi catastrofă dacă pierdem. Trebuie să gândim şi de maniera asta pentru a-i face pe jucători să fie puţin mai relaxaţi. Să nu cădem în partea cealaltă că dacă o să pierdem va fi catastrofă. Nu se răstoarnă pământul pe noi”, a declarat Victor Pițurcă pentru TV Telekom Sport.

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // Iulian Cristea, lăsat în afara lotului de Cosmin Contra » Ce numere vor purta „tricolorii” diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
danirovl
danirovl  •  15 Octombrie 2019, 21:36

Din declaratia astuia ma gandeam ca jucam cu brazilia,argentina si germania, dar ce sa vezi,noi jucam cu schiorii,cu hocheistii si dupa cu spania....chiar e imposibil sa iei puncte cu astia :))))

whiteredarad
whiteredarad  •  15 Octombrie 2019, 20:15

Piturca sa faca Craiova campioana si sa ma lase cu..."e bun si egalul",...sau "..dacă o să pierdem va fi catastrofă. Nu se răstoarnă pământul pe noi”. Daca o sa pierdem chiar va fi o catastrofa pentru ca antrenorul Contra a schimbat componenta echipei mai mult ca lenjeria intima, nu are nici o idee, singur a spus ca pleaca, daca nu ne califica. daca pierdem...sa plece. Puteam pierde si cu tinerii, macar ne faceam , in timp o structura de echipa.

118253589579794
Zap Popescu  •  15 Octombrie 2019, 20:14

Ce jenă de " specialist "!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează