FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO + FOTO Moment FANTASTIC pe Arena Națională! Imnul României a răsunat mai tare ca niciodată din glasurile celor 30.000 de copii

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 22:03

România și Norvegia se înfruntă ACUM. „Deșteaptă-te române” a fost intonat mai puternic ca niciodată de cei 30.000 de mici fani „tricolori”.

Atmosfera pe Arena Națională este una senzațională. Micii suporteri, mulți la primul contact cu cea mai mare arenă a țării, și-au încurajat din toate puterile idolii. Momentul intonării imnului național a fost unul cu adevărat special. 

Jucătorii lui Cosmin Contra le-au mulțumit copiilor printr-un mesaj uriaș pe care l-au purtat la intrarea pe gazon: „Pentru dragostea voastră curată /
Nu ne vom opri din luptă niciodată!”.

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO + FOTO Galerie mare pe Arena Națională: „Azi sunt 30.000 de suporteri, mâine 30.000 de absențe” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  16 Octombrie 2019, 00:08

....hai să ne trezim,...Contra-out,....este cumetru suprem,...."sereacul"....Daum a fost mic copil pe lângă"smecherașul ăsta milionar de mare trainer"...vai de capul lui și vai de naivitatea noastŕă că toate marile "talantelele" de mari jucători ajunși"mari" antrenori ne dau peste naș cât mari valori sunt edilii!....bleahhh'????????☝️????

mariuss72
mariuss72  •  15 Octombrie 2019, 23:51

Copiii au fost partea frumoasa a acestei seri, bravo lor, suporteri adevarati, nu ca acei golani cu scandari xenofobe si rasiste.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  15 Octombrie 2019, 23:12

ok. unde sunt huliganii? Adica, pardon, "adevaratii suporteri". Nu astia care nu injura in cor, nu se bat si nu creaza incidente. Nu e normal asa ceva, ca doar nu te duci la meci ca sa .. te uiti la meci! Nicaieri in lume nu se intampla asa ceva. Speram ca in Liga 1, cei cativa "adevarati suporteri" sa revina pe stadioane si sa ne arate adevarata fata a romanilor: incultura, lipsa de inteligenta si de comportament civilizat! Ca si la Bulgheria - Anglia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează