FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, mesaje după accidentările suferite la națională: „Amărăciunea e mare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 18:54

Vlad Chiricheș (29 de ani) și Dragoș Grigore (33 de ani), cei doi fundași care au devenit indisponibili pentru partida cu Norvegia de marți, au transmis un mesaj fanilor după victoria din Feroe, 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4). Aceștia au părăsit cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. 

E greu să transmitem în cuvinte starea pe care o simțim. Ne-am dorit atât de mult să facem totul încât amărăciunea de acum e la fel de mare ca dorința de la început. Avem încredere în colegii noștri, suntem cu sufletul alături de această luptă pentru visul nostru, Euro 2020. 

Sperăm ca miile de copii din tribune să fie cu Norvegia acel plus de care avem nevoie pentru victorie!”, a fost mesajul comun transmis de Grigore și Chiricheș prin intermediul site-ului Federației.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în prima repriză a partidei din Feroe, când a suferit o întindere, în timp ce Dragoș Grigore era out din lot încă dinaintea partidei de la Torshavn. Motivul? Probleme musculare la gamba stângă. 

Locurile celor doi au fost luate de Iulian Cristea de la FCSB și Andrei Burcă de la CFR Cluj, ambii fiind convocați de urgență de către selecționerul Cosmin Contra. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Cornel Țălnar, scouter-ul naționalei, a spionat Norvegia la meciul cu Spania » Raport pentru Cosmin Contra: „Schimbă ușor sistemul, iar fundașii urcă mult și vin cu multe centrări” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
112914666315881
Gargantua Egor  •  13 Octombrie 2019, 23:31

Calatorie sprincenata, celor doi caltabosi saritori prin iarba !!! Si sa mai veniti la Nationala cand v-o convoca Stefan Kovaci ! Pina atunci, bagam doi juniori, ca tot atitea luam si cu ei si cu voi . Macar aia ocupa mai putin loc la cantina !!! Gata , moare Romania fara voi doi , marile valori intergalactice !

boierasul
boierasul  •  13 Octombrie 2019, 23:27

Acum avem si noi sanse ))

niculaemoromete
niculaemoromete  •  13 Octombrie 2019, 21:00

Frecvența rupturilor musculare la fumători este de 17 ori mai mare decât la nefumători. Fumând, nu poți face performanță.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează