FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0// FOTO Gabriel Tamaș, omul negru! Roșu și penalty după o intrare de AMATOR

FOTO: Captură @Pro TV +2   FOTO
FOTO: Captură @Pro TV

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 16:51

România și Serbia au terminat la egalitete, scor 0-0. Finalul primei reprize a fost marcat de cartonașul roșu primit de Gabriel Tamaș în minutul 44. 

VIDEO AICI // GSP LIVE, REACȚII DUPĂ ROMÂNIA - SERBIA » TOTUL DESPRE MECI AICI

Fundașul central al naționalei a avut o intrare dură, cu piciorul la nivelul urechii lui Gacinovic. Arbitrul a arătat fără să stea pe gânduri punctul cu var, penalizându-l și cu cartonaș roșu. "Tricolorii" au protestat îndelung, fără a-l influența pe olandezul Kevin Blom.

Fostul coleg Ciprian Marica nu l-a iertat: "A fost o greșeală fatală a lui Gabi Tamaș! A ridicat piciorul extrem de sus, a riscat". 

Dusan Tadic, starul lui Ajax Amsterdam, a executat defectuos lovitura de pedeapsă, mult peste poarta apărată de Ciprian Tătărușanu.

Companie selectă

Gabriel Tamaș marca o bornă importantă astăzi. Aflat la a 67-a convocare în prima reprezentativă, Tamaș i-a egalat pe Cornel Dinu și Mirel Rădoi. 

VIDEO Cum s-a comentat penalty-ul la GSP LIVE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
lionforever
lionforever  •  14 Octombrie 2018, 21:47

Vezi că nea ovi are ochelarii nestersi ca el nu a văzut asa ceva.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Octombrie 2018, 20:49

oare de amator????????????

10211194838578395
Ovidiu Tuca  •  14 Octombrie 2018, 20:24

Nationala este o palarie prea mare pentru Contra!Cand ai antrenori cu experienta cum ar fi Dorinel Munteanu , Marius Sumudica , Razvan Lucescu sau Mircea Rednic alegi selectioner un antrenor fara nici un titlu de campioana in CV.Totusi vorbim de echipa nationala unde ar trebui sa avem profesionisti !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează