FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // VIDEO Imagini din vestiar cu bucuria spaniolilor » Sergio Ramos și-a pupat colegii, după victoria cu România

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 13:01

Spania s-a impus pe Arena Națională, scor 2-1 în fața reprezentativei lui Cosmin Contra, iar după meci, ibericii au sărbătorit în vestiar.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Selecționerul Robert Moreno (41 de ani) a lăsat seriozitatea de-o parte la finalul meciului și a fost surprins cu un zâmbet larg în vestiar. Și-a felicitat jucătorii, iar căpitanul Sergio Ramos (33 de ani) a trecut pe la fiecare dintre colegii săi, pe unii i-a îmbrățișat, pe unii chiar i-a pupat, iar cu alții doar a bătut palma. 

Într-un video postat pe pagina oficială a naționalei Spaniei, Ramos a arătat că nu a putut trece peste faptul că a încasat cartonaș galben în urma bucuriei sale de după gol (DETALII AICI)

🤩Alegría 🎉Buen ambiente 🏅Felicitaciones 😎 Y una dedicatoria muy especial de Sergio Ramos ¡Así celebró la Selección Española de Fútbol (SeFutbol)su HISTÓRICA victoria en Rumanía 😍🇪🇸!

🤩Alegría 🎉Buen ambiente 🏅Felicitaciones 😎 Y una dedicatoria muy especial de Sergio Ramos ¡Así celebró la Selección Española de Fútbol (SeFutbol)su HISTÓRICA victoria en Rumanía 😍🇪🇸! #UnidosPorUnRETO

Publicată de Selección Española de Fútbol (SeFutbol) pe Vineri, 6 septembrie 2019

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // GALERIE FOTO Ce gusturi bune are George Pușcaș! Iubita i-a făcut galerie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează