FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu îl cere pe Gică Hagi la națională: „Merge pe fantezia asta latină!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 19:29

Ilie Dumitrescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a susținut că Gică Hagi, antrenorul de la Viitorul, trebuie să devină selecționerul României în viitorul apropiat. 
 

„Gică Hagi este cel mai mare antrenor din generația noastră! De departe! Hagi este un exemplu de antrenor. E genul de antrenor care încearcă să scoată în evidență calitățile jucătorilor români. Viitorul este singura echipă care are identitate de joc, indiferent de cine intră în prima echipă. Este singura echipă lucrată, din punctul meu de vedere. Este unic! Și mi-aș dori să-și pună amprenta și la nivel de națională. 

La un moment dat, Gică Hagi trebuie să fie antrenorul echipei naționale a României! Pentru că are încredere foarte mare, el transmite încredere uriașă jucătorilor, le dă personalitate și merge pe fantezia asta latină, pe calitățile jucătorilor români.  

Jocul echipei lui este construit pe calitățile jucătorilor români. El nu joacă un fotbal pe care nu putem să-l stăpânim. Și merge pe ce are mai bun. Hagi va fi o soluție și o să fie antrenorul echipei naționale.  

N-aș vrea să se înțeleagă că, înaintea meciului cu Suedia, vorbim de Hagi la națională. Mesajul ăsta nu e ca să punem presiune pe Cosmin. Dar, la un moment dat, Gică Hagi trebuie să-și pună amprenta și la echipa națională, așa cum a făcut și la echipa de club, dar și la națională ca jucător”, a declarat Ilie Dumitrescu. 

„Anghel Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori români. Lângă Mircea Lucescu și Ladislau Boloni. Îmi place foarte mult Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu. Din trecut nu pot să zic pentru că eram un copil. Aici vorbim de o elită a antrenorilor români. Ah!, trebuie pus și Răzvan Lucescu aici” 
Ilie Dumitrescu

AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU ILIE DUMITRESCU

Citește și:

ANALIZĂ GSP Ce facem dacă nu batem Suedia? Avem ȘANSE MARI să prindem barajul de Liga Națiunilor! Depindem de un meci de joi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bodrin
bodrin  •  14 Noiembrie 2019, 09:30

Aiureli. Ilie Dumitrescu și latinii...

ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2019, 08:23

Ilie e pe cale sa devina un analist sportiv foarte bun. Observa, explica, are pareri, motiveaza, echilibrat si modest.

vishnu
vishnu  •  13 Noiembrie 2019, 22:20

„Gică Hagi trebuie să-și pună amprenta și la echipa națională, așa cum a făcut și la echipa de club, dar și la națională ca jucător”. Mai bine sa-si puna amprenta cand l-or ridica mascatii ca pe Baciu. Bine, in comparatie cu Ilie Dumitrescu Hagi e Guardiola.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează