FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1

România U21 - Croația U21 4-1 / Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu, fascinați după meci: „N-am mai văzut așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 21:30

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu s-au arătat încântați de evoluția României U21 în debutul cu Croația U21, scor 4-1, de la Campionatul European din Italia și San Marino.

„Am văzut jucători maturi. S-a văzut ce înseamnă să cochetezi cu echipa națională mare. Pentru mine, o surpriză fantastică a fost cuplul de fundași centrali Pașcanu - Nedelcearu. Tudor Băluță a fost extraordinar! A dat câteva exterioare, așa ceva n-am mai văzut așa ceva la un mijlocaș defensiv.

Ianis Hagi a fost foarte activ. Dennis Man a făcut un efort fantastic și pe faza defensivă, de aceea era epuizat în anumite momente. Pușcaș e lider. Avem șanse să facem un golaveraj bun datorită acestui început”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Nota 9,
cea mai mare din echipa României U21, a primit-o Tudor Băluță. Ianis Hagi a fost notat cu 8

„N-am văzut meciul, că am avut amical. Am prins doar ultimele 3 minute. Dacă mă uit la echipa de start pot să spun că avem o formație foarte bună. Mirel Rădoi are un merit foarte mare. E fantastic să bați Croația cu 4-1! Să nu uităm că acum 25 de ani am bătut Columbia și apoi ne-a trezit Elveția. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne bucurăm foarte puțin. Toată lumea trebuie să aprecieze echipa națională. De mâine trebuie să fim cu toții cu picioarele pe pământ” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
10nutz10nutz
10nutz10nutz  •  19 Iunie 2019, 11:42

Este incredibil cum nimeni din presa nu vorbeste de greseala lui Ianis de la golul croatilor. Dupa acea greseala vreo 20 de minute Ianis a fost zero barat pe teren, chiar ma gandeam ca se vede presiunea care este pusa pe el din cauza ca este "baiatu' lu' tata". Probabil ca s-a temut ca o sa il desfiinteze presa daca nu iese un rezultat bun. Alta problema este axul stang al nationalei. Stefan nu este un fundas stanga veritabil (la Sepsi joaca mijlocas) iar Ivan si probabil si Coman nu fac suficient faza defensiva. Pe partea dreapta se vede ca Manea sufera la capitolul viteza, fiin depasit de nenumarate ori foarte usor, dar Man si Nedelcearu au fost la nivel inalt. Nu inteleg de ce Radoi nu l-a inlocuit pe Puscas imediat dupa golul de 3-1, este evident ca o sa trebuiasca sa joace in toate meciurile, nu cred ca i-ar fi stricat niste odihna. Ca o paranteza, a mai observat cineva ca Franta a avut un singur jucator alb pe teren (portarul)?

catalin_cj
catalin_cj  •  19 Iunie 2019, 09:33

Francezii i-au plimbat pe englezi tot meciul și era sa o dea de gard. Echipa foarte atletica Anglia, jucători cu viteza și forță. Când contraatacau era dezastru în apărarea franceză. Sa speram ca avem o echipa mai închegată decât francezii altfel englezii ne mănâncă de vi

ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Iunie 2019, 07:01

Nici nu asteptam o alta reactie de la unul ca tine !! Eu am jucat fotbal intr/un Clb mare si acum al Romaniei, tu doar il privesti. Si nu intelegi nimic dar faci pe desteptul...Sub acelasi soare torid, croatii au incercat sa aiba un joc mai aerisit, asta nu intelegi. Pasele de 2 m gresite nu au fost din cauza caldurii, habarnistule ! In SUA 1994, s-a jucat la 40 de grade...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează