FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 / Mirel Rădoi, după debutul spectaculos la EURO 2019: „Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la așa ceva!”

Mirel Rădoi dă indicații elevilor săi în meciul cu Croația U21
Mirel Rădoi dă indicații elevilor săi în meciul cu Croația U21

Articol de , - Publicat marti, 18 iunie 2019 22:02

Mirel Rădoi (38 de ani) a recunoscut la finalul partidei cu Croația U21 că nu se aștepta ca elevii săi să învingă cu o asemenea diferență de scor (4-1), în debutul la Campionatul European de tineret.

Vezi AICI detalii de la meci

După meci, selecționerul naționalei de tineret a declarat că îi va lăsa pe jucători să se bucure pentru această victorie spectaculoasă, dar îi va aduce cu picioarele pe pământ în timp util pentru meciul cu Anglia de vineri, 21 iunie, ora 19:30.

„Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor. Mă bucur pentru băieți, mă bucur pentru atmosferă, pentru că ne-am simțit ca acasă. Cel mai important e că i-am făcut bucuroși pe oameni.

Mă bucur că s-a creat această emulație cu naționala de tineret și suntem urmați la fiecare meci de către suporteri.

Următorul meci va fi mai dificil. În seara asta, ne vom bucura de această primă victorie a României la Campionatul European și apoi ne vom concentra pe celelalte meciuri”, a declarat Mirel Rădoi, la TVR.

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 // Gică Popescu: „Am știut că această generație e specială, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
adicn
adicn  •  19 Iunie 2019, 08:51
Postat de cpt.ahab pe 18 Iunie 2019, 22:52

Salutare, maestre! În linii mari, cam aceeași impresie: Man și Ivan sunt sub valoarea coechipierilor. Deocamdată. Una peste alta, șapte-opt jucători de aici pot fi lejer titularii naționalei mari. Asta-i bine.

Nu știu dacă-s sub ei ca valoare, nu cred.. doar o avut mai puține realizări, ieri. Man mi s-o părut a fi preocupat mult și de faza defensivă, nemaiavând capul limpede la finalizare, iar Ivan mi-o părut sufocat după ritmul de joc din primele 30 de minute. Cert e că avem jucători de promovat la echipa mare. Mai bine joci cu Nedelcearu și Pașcanu, decât cu Săpun și Grigore. În ideea în care ne vom califica, oricum nu te poți duce la turneul final cu cei doi, te faci de toată minunea..

brancusi
brancusi  •  18 Iunie 2019, 23:32
Postat de cpt.ahab pe 18 Iunie 2019, 23:20

După turneul ăsta am convingerea că va da iama în tricolorii mici. Cuplul Nedelcearu- Pașcanu, Cicâldău, Băluță, Ianis și Pușcaș vor deveni titulari cerți.

Asa ar fi normal,dar pot paria cu tine ca nu se va intampla asa.Oricum,incep sa sper ca pe la urmatoarele europene sau mondiale vom participa si noi.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Iunie 2019, 23:20
Postat de brancusi pe 18 Iunie 2019, 23:07

Te salut si eu,distinse!Intr-adevar,ma irita teribil maniera in care face Contra selectia la nationala mare,se vede din avion ca are aici solutii net superioare,dar se pare ca trebuie si el sa-si plateasca tributul numirii ca selectioner...

După turneul ăsta am convingerea că va da iama în tricolorii mici. Cuplul Nedelcearu- Pașcanu, Cicâldău, Băluță, Ianis și Pușcaș vor deveni titulari cerți.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează