FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21- CROAȚIA U21

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 // VIDEO Ilie Dumitrescu vine cu o sugestie pentru Mirel Rădoi: „Există o reținere în privința lui Nedelcearu”

Mirel Rădoi va merge cel mai probabil pe cuplul Nedelcearu - Pașcanu
Mirel Rădoi va merge cel mai probabil pe cuplul Nedelcearu - Pașcanu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 20:57

România U21 debutează marți la Europeanul U21, „tricolorii” lui Mirel Rădoi urmând să înfrunte Croația U21, de la ora 19.30.

Deși cuplul de fundași centrali Ionuț Nedelcearu - Alexandru Pașcanu pare unul bine consolidat, Ilie Dumitrescu vine cu o altă opțiune pentru axul central.

  • România U21 debutează la EURO 2019 marți, de la 19:30, împotriva Croației U21. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD

Problemele recente ale lui Ionuț Nedelcearu (23 de ani), care a suferit o lovitură puternică la nas în meciul naționalei mari contra Maltei, 4-0, l-au făcut pe Ilie Dumitrescu să ajungă la concluzia că Virgil Ghiță (21 de ani), fundașul celor de la Viitorul, ar reprezenta o variantă mult mai bună pentru Rădoi.

„Eu cred că va apărea Virgil Ghiță în echipă. Cu siguranță că există o reținere în privința lui Nedelcearu. El joacă pe un post extrem de important. În fișa postului, jocul aerian e extrem de important.

Nedelcearu are o progresie bună cu mingea la picior, face presing de întâmpinare, dar va avea momente când va trebui să sară la cap”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Imagini de la antrenamentul oficial:

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și:

„Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial » Mirel Rădoi a pus la punct ultimele detalii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
agramatiigsp
agramatiigsp  •  17 Iunie 2019, 23:32

Sunt de acord cu “axul central”, este cald in Italia, transpiratia sub masca este abundanta, iti acopera privirea, ai retineri la jocul aerian, este inutila fortarea lui, Ghita sau Rus il pot suplini.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează