FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 // VIDEO Expertiză în exclusivitate a lui Mihai Stoichiță înainte de primul meci de la EURO: „N-ați văzut la casele de pariuri oameni care au fost cotați ultimii și au ieșit primii?”

Mihai Stoichiță a analizat meciul România U21 - Croația U21
Mihai Stoichiță a analizat meciul România U21 - Croația U21

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 22:05

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 // Debutul naționalei U21 la Europeanul din San Marino și Italia se apropie cu repeziziune, iar febra a cuprins și membrii Federației aflați în delegația României. Printre ei, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. 

  • România U21 debutează la EURO 2019 marți, de la 19:30, împotriva Croației U21. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Într-un dialog de câteva minute purtat cu reporterul GSP.ro, Stoichiță a prefațat disputa dintre România U21 și Croația U21, fiind extrem de optimist  că „tricolorii” pot debuta cu o victorie la Europeanul de tineret.  

„Sunt cele mai tensionate ore din existența antrenorilor și a jucătorilor. Sper să fim fericiți la sfârșit. Întotdeauna există un trac inerent, se spune că primul rezultat e important. E bine să nu pierzi primul meci, dar eu sper să-i batem! Asta ar da un moral extraordinar pentru următoarele meciuri și i-ar pune pe gânduri și pe ceilalți. E important să ai încredere în tine, vreau să câștigăm. Nu mă hazardez, dar văd ce jucători avem și cum au răspuns în ultimii ani la momentele dificile”.

Stoichiță: „Nu există presiune, totul e un bonus!”

Casele de pariuri n-o văd pe România printre favorite, aspect care nu-l deranjează însă pe Mihai Stoichiță: „N-ați văzut la casele de pariuri oameni care au fost cotați ultimii și au ieșit primii? Europeanul nu e un test, e un bonus. Nu există presiune, suntem extrem de discreți. Bonusul ar fi o calificare în semifinale”, a spus Stoichiță. 

„E impresionant ce am simțit la antrenamente”

În finalul intervenției sale, Stoichiță a ținut să-i felicite pe românii stabiliți în Italia care i-au încurajat pe elevii lui Rădoi: „Sunt extrem de bucuros că acest sentiment de mândrie națională n-a dispărut. Nu ne e rușine că suntem români și asta e important. E impresionant ce am simțit la antrenamente”. 

„Campionatul e o rampă de lansare. Dacă jucătorii vor avea o prestație bună aici, drumurile noastre nu vor mai fi către Est, ci către Vest. E o poartă pe care această generație poate s-o redeschidă” Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Vezi și:

„Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial » Mirel Rădoi a pus la punct ultimele detalii

ROMÂNIA U21 // VIDEO+FOTO „Tricolorii” s-au stabilit în pitorescul oraș Forli » 4 lucruri inedite, printre care o sală polivalentă pentru cei 100.000 de locuitori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
marius.bxl
marius.bxl  •  18 Iunie 2019, 16:24
Postat de j0k3r pe 18 Iunie 2019, 10:41

complet de acord. bravo.

Ai scris si pentru mine acest comentariu.stoichita un mare 0/ linge blide .la tvr in timpul CM din rusia ne spunea ineptii despre serbia si alte echipe.a castigat cu steaua din cauza inertiei echipei ca el a fost si este fiul ploii

gintonic
gintonic  •  18 Iunie 2019, 15:54

***!... cu comenzile din loja, e joaca! Mai grav e sa iti lasi jumatatea pe ..."mana" celor din loja (de ex. general Otelea). Urat scenariu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0k3r
j0k3r  •  18 Iunie 2019, 10:41
Postat de bazinga pe 18 Iunie 2019, 09:03

Omul acesta este un clasic in viata,un campion absolut al ineptiilor si al lucrurilor de nimic spuse intr-un mod aberant!Rar mi-a fost dat sa vad asa o nulitate,care vorbeste mult,prost si fara rost,fara sa spuna nimic!***,un individ depersonalizat ,fara coloana si tupeu si o nulitate patentata in toate domeniile,***

complet de acord. bravo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează