FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Florin Cernat dezvăluie cu ce antrenor se sfătuiește Adi Mutu: „Se mai bea o bere după meci, dar el a interzis-o”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 17:32

Florin Cernat, 39 de ani, ex-internațional român, a comentat decizia FRF de a-l numi pe Adi Mutu, 41 de ani, selecționerul României U21 și l-a lăudat pe fostul atacant.

Mai mult, Cernat a dezvăluit că Mutu păstrează o relația foarte bună cu Cesare Prandelli, 62 de ani, antrenorul său de la Parma și Fiorentina, și că „Briliantul” se sfătuiește cu tehnicianul italian.

„Eu zic că Mutu este o alegere foarte bună la U21. Are un obiectiv, îi doresc să califice echipa naţională, baftă!

Licenţele contează, normal, dar la cât fotbal ştie, nu cred se pune problema. O să îşi ia şi licenţa şi o să fie în regulă. Important este să aibă rezultate. Adi nu ştie fotbal sau cum?! Eu zic că ştie foarte mult fotbal şi naţionala o să aibă şi rezultate

Eu am lucrat cu el. La rândul lui, el a lucrat cu antrenori foarte mari în carieră. A jucat în Italia, ştie toată lumea ce fotbal e şi cum se procedează acolo. E puţin probabil să nu aibă rezultate. Preferă tot stilul italian, știu că discută foarte mult cu Cesare Prandelli, are de la cine să se documenteze. Chiar a interzis berea, pentru că la noi se mai bea o bere după meci. Dar el a interzis-o", a declarat Cernat.

România U21 ocupă în acest moment poziția secundă în grupa din preliminariile EURO 2021, cu 10 puncte strânse în 5 meciuri.

Citește și:

Adrian Mutu, ironizat de Helmuth Duckadam: „Nu știu de el, nu am fost în Emiratele Arabe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  12 Ianuarie 2020, 10:43

Asta o sa-i invete pe jucatori sa prizeze pe nas, putregaiu in fotbalul romanesc incepe de la frf !

1181489102022068
Oana Stanciu  •  11 Ianuarie 2020, 18:54

Nu dați cu bolovani după Mutu! Își dă singur cu stângul în dreptul când va întâlni o nouă pițipoancă și uită să mai vină la echipă. Și, dacă mai intră pe vre-o „uliță” ca cea cu Serbia, fuge chiar din timpul meciului. Vorba presei: chef până noaptea la 03:00 înainte de meci, scor 0-5, petrecere pentru recunoștință la Novi Sad după meci! Sau spirt înainte de meci, papă lapte pe teren, șpriț până ți se umflă burtzunarele după.

10216715568414682
Horia Vasilief  •  11 Ianuarie 2020, 18:14

“stie fotbal”, “Adi nu stie fotbal ?”, “stie fotbal” si cam atat :) praful se va alege de U21

Vezi toate comentariile (3)
Comentează