FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - IRLANDA DE NORD U21 3-0

ROMÂNIA U21 - IRLANDA DE NORD U21 3-0 // EXCLUSIV Cum a reacționat Ionel Ganea când un spectator de lângă el a început să scandeze anti-Ungaria

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 12:20

Fostul internațional Ionel Ganea (46 de ani) a fost prezent la meciul România U21 - Irlanda de Nord U21 (3-0) din preliminariile EURO 2021, a făcut ordine în tribunele Stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari, după ce un spectator începuse să scandeze împotriva Ungariei.  

Un cititor al Gazetei Sporturilor, cel mai probabil prezent la partidă, a sesizat în zona de comentarii de pe site incidentul cu fostul internațional.

Contactat de către GSP.ro, Ionel Ganea a confirmat cele întâmplate și a explicat cum au stat lucrurile. 

Ce să fac, era lângă mine acolo, nu poți să strigi așa ceva în spatele meu! Nici nu avea bilet acolo și vii la fotbal ca să ce? I-am zis să se adreseze pe internet, pe Facebook, dacă vrea să folosească injurii la adresa lor. I-am zis să nu mai strige. El nu a mai zis nimic. A tăcut din gură și au venit oamenii care aveau bilet acolo și s-au pus pe locul lor. El a plecat de acolo. Nu eu l-am speriat, că nu-s sperietoare”, a spus Ionel Ganea, pentru GSP.ro.  

Danemarca și Finlanda, principalele contracandidate la calificare

În ceea ce privește meciul, Ionel Ganea s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut. Fiul său, George (20 de ani), a intrat în minutul 70, dar fostul fotbalist a ținut să laude întreaga echipă pentru prestația din „dubla” cu Ucraina U21 (3-0) și Irlanda de Nord U21. 

„Ambele meciuri au fost foarte bune. S-au obținut toate punctele, s-au marcat șase goluri, eu zic că a fost un obiectiv destul de bun, cu o echipă de tineret la un potențial foarte mare. Eu cred că toată echipa s-a achitat foarte bine de sarcini. Mai sunt multe meciuri de jucat și nu va fi ușor. Echipele acestea nordice sunt foarte motivate și iubesc foarte mult acest sport. Și ei își doresc să obțină rezultate la fel de bune. Danemarca este o echipă la fel de bună ca noi, dar cred că nici Finlanda nu e o echipă rea. Acum, rămâne să vedem”, a spus Ionel Ganea.  

CLASAMENTUL ACTUALIZAT

EchipăMeciuriPuncte
1. Danemarca 39
2. Finlanda47
3. România36
4. Ucraina 33
5. Irlanda de Nord42
6. Malta31

PROGRAMUL ROMÂNIEI U21

  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020:Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - IRLANDA DE NORD U21 3-0 // Prim verdict crunt în cazul lui Dennis Man: „Poate sta pe tușă o lună” » Reacția FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  15 Octombrie 2019, 14:07

***. Astora nu le-a ajuns ca nationala mare joaca doar in fata unor copii din cauza lor, acum parca vor cu orice pret sa le faca rau si tineretului. Ori sunt ***, ori sunt rau intentionati daca nu-si dau seama cat de mult rau fac. Bine i-a zis Ganezul, sa mearga si sa-si scuipe veninul pe net sau sa caute niste ultrasi unguri de nivelul lui si sa mearga in jungla unde sa-si dea pumni in cap unii altora pana cand cad lati. Daca patriotismul s-ar reduce la a-i injura pe unii sau pe altii, toti am fi patrioti, ar fi prea simplu. Dar daca i-ar intreba cineva vreodata pe pseudo ultrasii astia ce au facut ei pentru tara asta, ar ramane cu gura cascata, n-ar avea nimic sa spuna. Ia sa-i vedem facand voluntariat, muncind pentru patrie, donand bani pentru casele de copii / batrani, inventand ceva cu care sa obtina admiratia intregii lumi, nu stand in tribune si scuipand seminte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  15 Octombrie 2019, 13:37

Prosti sunt peste tot, trebuie luat atitudine impotriva acestor specimene!

rjka
rjka  •  15 Octombrie 2019, 13:14

Ganea ai uitat cand strangeai arbitri de gat,??,Acum te dai mare civilizat.!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează