FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Mihai Stoica îl propune pe Claudiu Niculescu la „tineret”: „Aud numai lucruri bune despre el”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 21:40

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, consideră că varianta ideală pentru banca naționalei de tineret ar fi fost Claudiu Niculescu. 

Conducerea Federației Române de Fotbal pare să fi ales deja succesorul lui Mirel Rădoi. E vorba de Adrian Mutu. MM Stoica ar fi mers pe mâna lui Claudiu Niculescu (43 de ani), liber de contract după despărțirea de Al Tai.

„Eu am fost convins că Mirel va dori să preia echipa națională și că Nicolae Dică va fi selecționerul naționalei U21. De ce? Pentru că nu mă gândeam la altcineva. Când am auzit că se vehiculează nume, Mutu, Costel Enache, Bratu și așa mai departe, m-am gândit, fără să fi lucrat în viața mea cu el și fără să-l cunosc foarte bine, doar din auzite de la jucătorii cu care a lucrat, la Claudiu Niculescu

Este, totuși, un antrenor care a obținut performanțe cu echipe de club asemănătoare cu cele obținute de Cosmin Contra, fostul selecționer al primei reprezentative. Mă rog, este o alegere pe care o vor face cei de la Federația Română de Fotbal”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Clasament în grupa României U21 din preliminarii

Programul „tricolorilor”

Vezi și:

E sigur! Adrian Mutu, noul selecționer al naționalei U21 » Ce obiectiv va avea „Briliantul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
974595099240315
Vasile Lascar  •  08 Ianuarie 2020, 10:03

Foarte trist ca acest memeu apare zi dupa zi, ora dupa ora, in paginile acestui ziar...

caoradea
caoradea  •  08 Ianuarie 2020, 09:17

Iarasi...nu exista zi fara ei. Ce a spus, ce a mancat/baut, pe cine l-a batut... Mai bine ati scrie despre fostii sportivi de performanta, despre noutati, despre viata fara puscarie, cum e sa fi cinstit, cum e sa muncesti mult, sa fii sarac dar sa ai rezultate, sa ramai onest, corect, cinstit, sa nu te complici cu mafioti etc. E vba de SPORT, asa se numeste ziarul ! Cancanul lasati pt altii.

vishnu
vishnu  •  08 Ianuarie 2020, 00:27

Claudiu Niculescu nici nu o sa mai doarma la noapte de bucurie ca a fost recomandat la nationala de marele specialist, MM Stoica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close