FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Mihai Stoichiță, anunț despre viitorul selecționer: „O să merg la președinte să îi prezint numele!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 22:11

Mihai Stoichiță, 65 de ani, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, spune că vineri va fi făcut public numele viitorului selecționer al naționalei U21.

Favorit pentru a prelua funcția este Adrian Mutu, așa cum Gazeta Sporturilor anunța în exclusivitate pe 11 decembrie 2019. Alte nume importante amintite ca variante au fost cele ale lui Cristi Chivu și Dan Alexa.

„Joi o să fie Comisie Tehnică și o să le mai cer o dată părerea celor de acolo, o să îi informez ce am făcut în această vacanţă, pentru că am fost pe ici, pe colo, am luat legătura cu unii de pe listă. O să le expun exact care e situaţia lor şi care sunt impedimentele întâmpinate în luarea unei decizii. Rămâne ca până joi să îşi fixeze candidatul, pentru că eu trebuie să mă duc la preşedinte vineri ca să îi prezint soluţiile alese” , a zis Mihai Stoichiţă la TV Telekom Sport.

TREBUIE SĂ DUCĂ ECHIPA LA EURO

Obiectivul viitorului selecționer va fi calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2021. România U21 ocupă în acest moment poziția secundă în grupă, cu 10 puncte strânse în 5 meciuri. 

CLASAMENT  ACTUALIZAT

EchipăMeciuriPuncte
1. Danemarca 515
2. România510
3. Finlanda57
4. Ucraina43
5. Irlanda de Nord 3
6. Malta    41

Vezi și: 

Comunicat FRF legat de ancheta DIICOT: „Sunt pure speculații și nu au nicio bază reală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Ianuarie 2020, 10:35

ati dat cu mucii-n fasole ,pana aici ne-a fost ,o sa facem parada la Olimpiada ,altceva nu cred

thebluestlion
thebluestlion  •  07 Ianuarie 2020, 02:49

Numai incepatori propusi. Astia de la FRF sunt amatori, le-a iesit cu Radoi si acum cauta la fel. Dar generatia aia fusese deja construita de Isaila inainte sa vina Radoi, Radoi a facut o treaba foarte buna, insa nu orice nepriceput la inceput de drum poate fi selectioner u21.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează