FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi știe ce va face după aventura de la națională: „În momentul de față mă gândesc să merg către un club din Liga 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 21:55

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României sub 21 de ani, e antrenorul momentul în țară, după ce a reușit să ducă reprezentativa de tineret până în semifinalele EURO 2019.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani vrea s-o ia treptat în carieră și spune că după ce va pleca de la națională vrea să continue în Liga 1, deși în ultima vreme a avut oferte și din zona arabă.

Sincer, în momentul de faţă mă gândesc să merg către un club de Liga 1. Dacă nu va fi un club de Liga 1, vreau să fie tot un club aici, aproape, în Europa”, a spus Rădoi, la Pro TV. 

După Europeanul de tineret, Mirel Rădoi a avut două oferte din Europa, dar și din Golf, pe care le-a refuzat după ce i-a promis lui Răzvan Burleanu că va continua la cârma naționalei indiferent de echipa care-l dorește. 

vezi și:

„O echipă importantă îl vrea pe Florinel Coman” » Gigi Becali, pus la punct: „4 milioane și ceva ar fi prețul corect”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
luker
luker  •  10 August 2019, 09:29

doi olteni trecura podu, in urma lor trecu Radoi, csti olteni trecura podul inainte si inapoi ... hai bre, asta e tehnician? ce antreneaza el exact? dau scris ca ce i s-a intamplat vara asta din vina lu Burleanu a fost varful carierei. Lutu daca era la U21, tot aia iesea. Cu un antrenor bun jucsm finala, poate o si castigam.

lionking100
lionking100  •  10 August 2019, 09:20
Postat de dumitru82drugan pe 10 August 2019, 00:46

Stai cuminte aici ai avut noroc cu echipa formata de MARINOF si ISAILA daca mergi la o echipa de L1 iar te faci de ras. Apropos cum naiba ai luat licenta pro fara bac ?

si-a luat bacul de mult radoi,inca de acum 2 ani :))

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 August 2019, 00:46

Stai cuminte aici ai avut noroc cu echipa formata de MARINOF si ISAILA daca mergi la o echipa de L1 iar te faci de ras. Apropos cum naiba ai luat licenta pro fara bac ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează