FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONERI

Răzvan Raț, surprins de activitatea lui Adrian Mutu la România U21: „E ciudat ce face acolo!”

Răzvan Raț și Adrian Mutu au fost colegi la echipa națională 11 ani
Răzvan Raț și Adrian Mutu au fost colegi la echipa națională 11 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 10:07

Răzvan Raț (38 de ani) a vorbit despre foștii săi colegi de la echipa națională, Adrian Mutu (41) și Mirel Rădoi (39), în prezent selecționeri. 

Dacă numirea lui Rădoi în postul de selecționer al primei reprezentative nu l-a luat prin surprindere pe Raț, noua poziție a lui Mutu, de antrenor al României U21, l-a mirat pe fostul fundaș stânga.

Răzvan Raț, surprins de Adrian Mutu: „E foarte preocupat de ceea ce face”

„Cu Mutu mă cunosc cam de la 16 ani, când jucam unul împotriva celuilalt. El era la FC Argeş, eu eram la Şcoala Nicolae Dobrin. Nu n-am gândit niciodată că va fi selecţioner. Pe Rădoi, având în vedere cum era ca jucător, ce caracter avea, ce apariție, te puteai gândi, puteai să-l vezi ca antrenor.

Dacă la Rădoi nu sunt surprins, la Mutu da, pentru că e foarte preocupat de ceea ce face, se comportă ca un antrenor, ceea ce pentru mine e puţin ciudat", a spus Raţ, potrivit Antena Sport.

Mutu trebuie să ducă România la Euro

Obiectivul lui Adrian Mutu este calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2021. România U21 ocupă în acest moment poziția secundă în grupă, cu 10 puncte strânse în 5 meciuri. 

EchipăMeciuriPuncte
1. Danemarca 515
2. România510
3. Finlanda57
4. Ucraina43
5. Irlanda de Nord 3
6. Malta    41

Citește mai multe știri de actualitate:

Dezvăluiri incendiare din interiorul naționalei: „Îmi dădeau mesaje să nu-l convoc pe Ianis Hagi! Am avut o presiune fantastică”

Al 4-lea cel mai selecționat fotbalist din istoria naționalei României surprinde: „Acum, sunt mai mult ucrainean”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează