FOTBAL  »  NATIONALA  »  FIFA 20

România, victorie după victorie » Răzvan Marin a câștigat într-un turneu de FIFA 20

Răzvan Marin, România
Răzvan Marin, România

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 21:57

Răzvan Marin (23 de ani) a reprezentat România într-un turneu de FIFA20 și a ieșit victorios, învingându-l pe oponentul său din Norvegia, Alexander Sorloth (24 de ani).

În plină pandemie de coronavirus, comunitatea on-line „433” organizează un turneu de FIFA 20 la care iau parte 32 de fotbaliști. Astăzi a venit rândul confruntării dintre România și Norvegia, iar Răzvan Marin a ieșit victorios din duelul cu Alexander Sorloth.

Răzvan Marin a jucat cu FC Barcelona și a câștigat meciul împotriva lui Liverpool, echipa aleasă de Sorloth, cu scorul de 3-1. Meciul a fost transmis pe canalul de Youtube al celor de la „433”.

România, o nouă victorie în FIFA 20

Ieri a avut loc meciul virtual din barajul EURO 2020, dintre Islanda și România, în FIFA 20. „Tricolorii” au fost invincibili, câștigând două partide din patru, scor 2-1 și 1-0, iar celelalte s-au terminat la egalitate, 2-2, respectiv 0-0. 

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre FIFA 20:

Gamerii din România au strâns aproape 10.000 € la un maraton live de FIFA 20 » Banii, donați în lupta contra COVID-19

Meciul de FIFA 20 dintre U Cluj și Dinamo a adunat mai mulți bani și mai multă lume decât au reușit „câinii” în Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gabri80el
gabri80el  •  28 Martie 2020, 06:09

Acum inteleg de ce acest jucator nu mai poate progresa.Nu ca nu ar putea ,ci doar psihicul lui este tocat de aceste *** iar cand intra pe teren ajunge sa nu mai aiba vlaga si sa nu mai gandeasca rapid in situatii delicate.Ca de altfel toti jucatorii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează