FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERTORIAL

România, victorie fără emoții cu Malta? Cotă mărită la 100 pentru succesul „tricolorilor”!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 17:56

România și Malta se înfruntă duminică, la Ploiești, de la ora 19:00, în etapa a șasea a preliminariilor pentru Euro 2020. 

„Tricolorii” au fost la un pas să obțină un punct nesperat în confruntarea cu Spania, 1-2, însă n-au putut profita de omul în plus în ultimele 11 minute. Își pot reface moralul imediat la confruntarea cu Malta. 

Insularii vin după patru înfrângeri fără gol marcat în preliminarii, inclusiv un 0-4 acasă cu România. În ultimii doi ani au învins o singură echipă, 2-1 cu Feroe. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 100 pentru victoria României! (detalii AICI!

  • România a marcat de fiecare dată în ultimele 7 partide oficiale;
  • „Tricolorii” au pierdut un singur meci oficial acasă în ultimii trei ani;
  • Malta are un singur punct obținut în ultimele cinci deplasări, 1-1 cu Azerbaidjan;
  • România a înscris de trei în primele 35 de minute din confruntarea tur.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria României a fost mărită la 100, în loc de 1.06. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 500 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bumix
bumix  •  08 Septembrie 2019, 13:05

CU contra NU POTI FI SIGUR DE NIMIC, GASESTE EL O FORMULA CU CARE POTI SI PIERDE . DAR AS AVEA O RECOMANDARE PT grozav, tosca , deac, grigore anton MA BAIETI DATIVA VOI DEMISIA DE LA LOT SA NU VA MAI FACETI DE RUSINE ASA CUM A FACUT CAPITANUL VOSTRU sapunaru

sorinvision
sorinvision  •  08 Septembrie 2019, 12:26

Sper un X cu Malta ca să vina Radoi și sa câștigăm acasă cu Norvegia și Suedia, iar cu puțin noroc X la Madrid în ultima etapa. GO Malta!

683909688670173
Agop Oltean  •  08 Septembrie 2019, 09:09

Daca trebuie sa luam bataie ca sa scapam de CONTRA, atunci imi doresc sa ne bata Malta! Oricum sanse nu mai avem, numai fluturi au prin cap cei de la nationala si federatie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează